агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

БОМБА! Емрах Стораро забъркан в схема за трафик на хора! Новата му заработва в бардак в Германия (СНИМКИ в галерия)

Част от организирана престъпна група за трафик на хора е по-малкият син на певеца Тони Стораро – Емрах, разкриха източници на Show.bg от службите. В момента тече разследване около бардак в Германия, от който младият изпълнител взима процент.

seo-blog7

 

Схемата е добре прикрита. Емрах често е канен на участия във въпросния клуб в Берлин – „Black Rose“, откъдето си получава процента, под формата на хонорари. Именно там работи и новата му приятелка Анита, която се подвизава с псевдонима Мариа Бела. Тези дни девойката лъсна в секс сайт, където предлага различни сексуслуги с тарифи според времетраенето.

 

За ръководител на престъпната група е смятан Алберто Бриганте – Чакалов, който държи „Black Rose“ в Берлин. Бърза справка в социалния му профил показва, че редовно рекламира участията на Емрах във въпросния бар. Точно там Емрах се запознава и с новата си изгора Анита, с която бързо замени Теди Александрова.

 

Алберто Бриганте притежава и сайт за компаньонки – VipEscort. Сами се досещате чие име открихме сред близо 300-те ескорт дами в сайта – именно това на Мариа Бела.

 

гръцки преводач Добрич

В светските среди вече се шушука как ли ще реагира консервативният баща на Емрах Стораро, когато разбере, че го е разделил с по-възрастната Теди Александрова, за да го прави в обятията на обиграна компаньонка от германски бардак.

 

Всъщност за Тони Стораро не би трябвало да е изненада с какво се занимава сина му, при положение че крушата не пада по-далеч от дървото. Тук е моментът да припомним, че самият той бе забъркан в схема за проституция преди години.

Вижте още:  Лорд Евгени Минчев: DJ Дамян цепи мрака с коланче, Софи облечена в цвят „мусака“ и още + СНИМКИ

 

Стораро бе привикван на разпит в полицията за участието си в канал за проститутки заедно с бигбрадъра Денислав Минев. Според източници от шуменския ъндърграунд, откъдето е родом Тони Стораро, певецът е бил доста на „ти” с търговията с плът. Той е имал много близко приятелство с ромските барони, като дори се говори, че взимал пари от бандата срещу уреждане на танцьорки за гурбет в чужбина, предимно в Германия.

 

„Срещу Тони Стораро имаше оперативни данни, но ни бяха забранили да ровим около него. Все пак е възможно той да е просто приятел на тези хора, без да се занимава с другите неща”, коментираха тогава служител на полицията в Шумен.

Източник: