агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

ЧИСТА СМЕТКА от БАКБ – без аналог на българския пазар

ЧИСТА СМЕТКА е създадена  от Българо-американска кредитна банка с идеята да се впише в стила на живот и да отговори на очакванията на модерния, работещ човек. Само за девет  месеца от появата си на пазара на финансови услуги в България  ЧИСТА СМЕТКА се превърна в любим продукт на активните потребители, защото   им дава повече гъвкавост, увереност и предвидимост, отговаряйки изцяло на техния начин на живот. За много от тях тя е  основната сметка, по която получават заплатата си, доходи от наеми, хонорари, авторски права  или други приходи и използват чистата сума от тях, без да заплащат банкови такси. Хиляди млади хора избраха ЧИСТА СМЕТКА за своя основна обслужваща сметка, а вече управляват средствата си изцяло дигитално, чрез платформата BACB Online. 

seo-blog7

Интересът към новите разплащателни инструменти все повече се засилва, а клиентите изглежда нямат търпение да изпробват иновативните  финансови продукти. Крайните потребители очакват не само нови дигитални продукти, каквито се появяват ежедневно от финтек компаниите, но и все по-персонализирани и изгодни инструменти, съсредоточени върху индивидуалните потребности. Клиентите споделят, че са впечатлени от изгодните условия на ЧИСТА СМЕТКА, както и от възможността да: 

• Променят сами параметри и лимити за плащане с карта
• Блокират картата за теглене на банкомат, плащане на ПОС или в интернет
• Заявяват нова дебитна карта и извличат ПИН за нея
• Проверяват общ баланс, движение и наличности по сметката
• Плащат данъци, такси, комунални услуги
• Изпращат и получават преводи

ЧИСТА СМЕТКА не е промоционално предложение на БАКБ, а банков продукт за граждани и всеки, който го използва според изискванията, ще има привилегията да спестява от такси за обслужване за неограничен период от време. Единственото условие е да имате месечни постъпления по сметката от минимум 500 лева и да използвате дебитна карта VISA. 

Вижте още:  SOFIX падна до най-ниско ниво от края на март след новината за спирането на газа

Дебитната карта VISA от Българо-американска кредитна банка, която ще получите със своята ЧИСТА СМЕТКА  е с много атрактивни условия – без такса за издаване и поддръжка на картата, без такси за плащания при търговци и без такса за теглене на суми от всички банкомати на БАКБ в страната.

Наслаждавайте се на бързи и удобни безконтактни плащания чрез технологията PayWave, която позволява транcакцията да се извърши само чрез доближаване на картата до ПОС устройството.  Използвайте по-сигурните разплащания в интернет с Visa Secure, която осигурява допълнителна безопасност при пазаруване в онлайн магазини. 

С новата карта VISA към ЧИСТА СМЕТКА можете да зареждате своя мобилен портфейл BACB Pay без такса и да пазарувате навсякъде само с телефона си, или да изпращате мигновено пари на приятели и близки.

ЧИСТА СМЕТКА може да бъде открита от всеки нов клиент на банката. Настоящите клиенти на Българо-американска кредитна банка също могат да се възползват от предложението, ако не са разполагали с активна разплащателна сметка през последните 12 месеца.

гръцки преводач Добрич

Повече за ЧИСТА СМЕТКА  и за останалите продукти на банката можете да прочете на bacb.bg.

Източник: