агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Цитиридис: Не мисля да гласувам и да стана опитно зайче на демокрацията

„Не мисля да гласувам. Въведоха демокрацията много бързо и не искам да сме опитни зайчета.  В другите страни вижте как е, демокрацията там работи. В Русия никой не ползва демокрацията и нищо им няма. Един много запознат, разказвал на братовчедка ми, че демокрацията е измислен от Бил Гейтс, за да може да има голяма администрация, която да ползва Windows и той да печели пари на наш гръб. Аз лично ще умра, ама демокрация- само през трупа ми!” Това сподели в мрежата водещия на „Шоуто на Цитиридис“ Николаос Цитиридис.

seo-blog7

27-годишният бг комик и сценарист, известен е със стендъп представленията си не обича политиката и се радва, че не му се налага да говори с представители на властта “Не са ми интересни като хора. И всички те се считат за обикновени граждани, а не си търсят нова работа, ако изпаднат от парламента. Пък има толкова професии, с които могат да си изкарват хляба”, разсъждава Цитиридис.

Източник:

Вижте още:  За ЧРД: Пищова черпи с агне и уиски медици, спасили го от смърт