агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Дамски цели бански – трендът на закритите модели стремително влиза в модата

banski-tankini
Целите бански се търсят вече не само от дамите, които визуално искат да коригират фигурата си. Целите бански за лято 2022 са истински плажни тоалети, изискани и стилни, способни да създадат модна и изтънчена визия. Преди няколко години такъв ръст на популярността на целите бански беше сложно да си представим – на плажа царстваха бикините. Но модата винаги е била уникална със своята способност да ни учудва. И закритите бански, представени в различни стилове, са истински хит за идващото лято.

Като говорим за целите бански за плажния сезон на 2022, то названието закрит или цял е условно. Моделите , предложени за този летен сезон са добре обмислени и секси. Силуетът на съвременните цели бански е изграден на тънка граница – красиво да се очертае фигурата. Как именно?

Безусловна и много ярка дизайнерска находка са монокините. Техният дизайн, както и всяка гениалност, е прост. Дизайнерите не крият, че този модел е най-универсален сред целите бански за лятото на 2022. Секретът се крие в разнообразните модели връх и бикини, които монокините обединяват. Бра, пуш ъп, бандо или халтер? Изборът на горната част е обусловен единствено от особеностите на фигурата. Трябва да се избере точния модел, който елегантно ще подчертае силуета или ще го коригира визуално, ако е нужно.

При това, модните вариации на цели бански предлагат най-разнообразни модели бикини. Стринги, слипове, танго и шорти – в зависимост от пропорциите на бедрата, така, щото да се представят в най-добър вариант. В това отношение монокините нямат съперници.

Но най-важният детайл в случая е съединяването на корсажа и бикините. Това може да бъде лека панделка или верижка. Може да е къдрава, красиво подчертаваща фигурата широка лента. Може да е нещо друго красиво и оригинално. Изборът зависи от това, доколко сте готови да демонстрирате фигурата си. При всички случаи, новите монокини за лято 2022 изглеждат много красиво и стилно. Особено ефектни са тези модели при контрастни решения, съчетаващи еднотоние и принт.

Вижте още:  Програмата eCREDIT на eMAG вече е активна и за Marketplace търговци на платформата

Както винаги, провокационно при дрехите изглеждат моделите в стил нюд – нюанси на телесно бежово. Много тънко и недвусмислено дизайнерите ги вмъкват като секси съблазнителен елемент при банските.

А банските танкини – комплект от потник и бикини, бият всички рекорди в номинацията за най-изящна провокация на лятото. Горната част на тези модели в новия сезон предлага безброй възможности за избор. От демократичен топ с вшити чашки или бра, до секси мини рокля с елегантни драперии. Ефектът на танкините проличава най-добре в леката, но добре обмислена небрежност. Най-стилно и секси изглеждат моделите с едноцветни бикини, подбрани в тон с топа.

Такова съчетание чудесно намалява визуално размера на бедрата и пренася основния акцент върху зоната на деколтето. А това прави танкините особено женствени. Този тип бански позволява да се изберат най-смелите цветове на сезона и да се създадат техни елегантни комбинации. Например, нетривиално и много стилно изглежда съчетанието на розово и оранжево. Да не забравяме и принтовете. Водеща тема са тропиците. Плодове, цветя, птички – всякакви рисунки със среден размер в ясни, добре нарисувани графики са абсолютна лятна тенденция за 2022.

За плажния сезон дизайнерите са създали и модни макси бански, сред които има няколко модела, които са на пика на популярност поради визуалния ефект, който постигат. Топ бандо и халтер в летните колекции има както в откритите, така и в целите бански за по-пищните дами, което им позволява да изглеждат разкошно. Плажната мода предлага разнообразие от стилове, от които да избирате. На първо място това са класическите модели, които под влияние на модните тенденции придобиват нови черти. Затова , мили дами с размер плюс ,не се опитвайте да се скриете зад плътно затворени стилове или безлични цветове. Защото новите колекции макси бански позволяват да се разкрият пищните женски форми в цялото им великолепие.

Вижте още:  Луда търговия с недвижими имоти в метавселената

Целите бански позволяват с невероятно стилен моден акцент да се направи женския образ по-секси и привлекателен, да се прикрият визуално излишните килограми. Много известни дизайнери включват в своите колекции колани, връзки, ленти, синджири, халки. Нестандартният връх при целите бански беше забелязан още през миналия сезон, но през лятото на 2022 ще получи ново излъчване. Горната част трябва да бъде максимално широка и да прилича на топ.

Презрамките са тънки и дълги и лесно може да се направи припокриване отпред и отзад. И накрая да обобщим тенденциите при модните цели бански за идващото лято. Модели с анималистични принтове, с волани, с изрези, с дълги връзки и преплитания, с халки, асиметрични модели, варианти с високо изрязани бедра. Ярки и разнообразни модели в класическите бяло и черно, в ахроматични цветове, в нежни пастелни тонове, в ярки цветове и металик.

Leave a Reply

Your email address will not be published.