агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Денис Топал спасява 13-годишната Натали от нечовешки болки (Снимката не е за хора със слаби нерви)

Без хранене и сън – така минават дните и нощите на 13-годишната Натали. Да се излекува и спаси от нечовешките болки й помага актьорът Владимир Михайлов, който играе ролята на Денис Топал в сериала “Братя”.

seo-blog7

Момичето страда от болест на Хиршпрунг. Това е заболяване, при което се засяга дебелото черво и води до проблеми с отделянето на фекалии. Това заболяване е вродено и се дължи на загуба на нервни клетки в част или цялото дебело черво.

Заболяването е животозастрашаващо, но смелото момиче и нейните близки не са загубили надежда за възстановяване. Преди няколко месеца в България й е извършена операция (частично отстраняване на дебелото черво), която е неуспешна и влошава допълнително състоянието й. Тя вече е в невъзможност да се храни и спи.

Приема само течна храна, която се купува от аптека, но е изключително скъпа. В останалите държави – членки на ЕС, средствата се поемат от здравната каса, но в България не е така. Затова и възможността за спасение е в чужбина.

“Молим за помощ Натали да бъде оперирана в детска хирургична болница в Италия. Необходимата сума е 11 040 евро. Имаме уверение от специалистите в Children’s Hospital “Cesare Arrigo”, че когато съберем парите, ще приемат Натали веднага”, апелира актьорът и певец Владимир Михайлов, който лично познава момиченцето.

Детето вече е пропуснало първия определен срок за интервенцията, тъй като средствата не са били събрани навреме, но е получено уверение от лекарите в Италия, че при готовност ще приемат Натали веднага.

Ако искате да помогнете на Натали да преживява спокойно дните и нощите си, са необходими малко усилия и неголяма сума, която остава да бъде събрана:

Вижте още:  Милионер, последовател на Буда е новият министър на транспорта (Снимка на младата му половинка)

Дарителска сметка:

гръцки преводач Добрич

Пощенска банка BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG28 BPBI 8170 4062 2905 01

Титуляр: Калояна Канариева

Основание: За лечение на Натали

Източник: