агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Денков: Важното е да променим начина на функциониране на държавата

Денков: Важното е да променим начина на функциониране на държавата

seo-blog7

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Най-важното е да продължат усилията за промяна на начина, по който функционира държавата. Така
министърът на образованието и науката Николай Денков отговори на журналистически въпрос в Пловдив по повод предстоящото гласуване на вот на недоверие към кабинета „Петков“, предаде БТА.

Още по темата

21 юни 2022 15:25

334

гръцки преводач Добрич

Той коментира, че след гласуването се очакват разговори за това какво е необходимо да се промени, за да работят по-добре “партиите на промяната”. Всички те са обединени около това, че искат да се промени моделът на функциониране на държавата, каза Денков. По думите му след тези разговори хората, които ще изпълнят със съдържание тези промени, ще си дойдат на мястото.

Имам прекрасна научна група в Софийския университет и с радост бих се върнал в нея, разбира се, зависи какви са приоритетите след гласуването тази вечер, каза още Денков.

Акад. Николай Денков се включи в Националната конференция за българския език „Език свещен“, която се провежда в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.
 

Източник:

Вижте още:  Петков: В МРРБ има злоупотреби за милиарди, 6 м водосточна тръба - 1 млн. лв.