агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Деси Слава: Бях измамена от съдружник! Остави ме без пукнат лев

Фолкзвездата Деси Слава е била измамена от съдружник. Това разкри самата тя пред NOVA. „Направих една музикална телевизия, в която вложих всичките си пари, след това нямах дори и за клип да направя. Може би много хора не знаят, че аз бях въвлечена в една измама от човек, който ми беше представен от мои близки, които обаче и те са били подведени. В един момент се оказа, че само аз съм влагала в тази телевизия, която фалира. По принцип не е трудно човек да ме излъже, нали съм си рибка”, признава певицата пред Мариан Станков Мон Дьо, в студиото на „Събуди се”.

seo-blog7

 

Тя не отрече, че проблемът с килограмите й е болна тема. Ставало въпрос обаче за здравословни проблеми, които не уточни. „Много труден период е момента с килограмите ми. Много ми беше тежко и тъжно, когато трябваше да чета нападките за телосложението ми. При мен е здравословен проблем. Вече започнах психически да се чувствам по-добре”, каза още Деси.

 

„Официално и неофициално съм сама. Не знам дали съм готова за нова връзка. Искам да намеря себе си. Искам нещо красиво да ми се случи”, не скри очакванията си звездата. Като дете на разведени родители тя никога не е искала да се проваля в това, а да гради мечтаното семейство. Уви, съдбата й поднася раздяла след раздяла с бащите на децата й.

 

„Беше много трудно за мен и двата пъти. Много пъти съм го мислила, много пъти съм си казвала, че не съм щастлива и хоп да сложа край. Не е важно да уточнявам дали аз съм взела решението за тези раздели”, заяви Деси.

Вижте още:  Докато не се правят на ВИП дами: Силиконки набиват евтини кебапчета!

Източник:

гръцки преводач Добрич