агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Докато не се правят на ВИП дами: Силиконки набиват евтини кебапчета!

Две от най-актуалните носителки на титлата „Мис Силикон“ – Михаела Стоичкова и Жасмина Стоичкова, бяха забелязани на опашката пред топлата витрина на столичен супермаркет.

 

Красавиците се изтипосаха пред щанда за кебапчета и кюфтета и събраха погледите на посетителите.

 

Гримирани и с прически като за шестзвезден ресторант, Жаси и Михаела нападнали готвените манджи. Най-гладна се оказа настоящата Мис Силикон Михаела Стоичкова, която напълни цяла кошница. “Разбира се, че си хапвам, няма как да сме постоянно на диета”, сподели пред “Телеграф” Михаела.

 

Според очевидци двете дами слезли от луксозна кола и без никакво притеснение влезли в супермаркета, веднага след това се качили обратно и отпрашили в неизвестна посока. Ден по-късно Михаела Стоичкова се тагна и от скъп ресторант, където снима уникално вкусните си телешки пържоли, както и гурме версия на зелен боб с пармезан и полят със сос. На въпросната вечеря тя е надянала пръстен на безименния си пръст, но дали е знак за сериозна крачка в личния й живот, не е ясно.

Източник:

Вижте още:  Джино Бианкалана се сгоди, ще става баща