агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Дреме й: Бившият на Джулиана Гани отнема детето й!

Джулиана Гани скандализира мрежата със снимки, потвърждаващи, че вече има нова любов в живота си. Това се случи по време на ожесточеното дело, което води с бившия си съпруг Илиян Найденов.

seo-blog7

Пред съда той ще се бори за родителските права над общо им дете –  Давид, като основен коз ще бъдат именно голите снимки на моделката и звукозапис на съобщения, в които тя в изблик на гняв признава, ще даде детето в дом.

 

“Въздържам се от коментар по темата. До края на делото мисля да не говори нищо”, казва Найденов пред „Галерия“.

 

В профила му изобилстват снимки с малчугана.  Очевидно е, че Илиян се грижи изцяло за Давид. Той продължава да работи на пълни обороти във фитнес залата, която държи, като времето там споделя по мъжки със сина си.

 

В също време Джулиана е на почивка в Шри Ланка, като пред камерата позира единствено по монокини, а новият е награбил с две ръце задните й части. Миската видимо се забавлявал от престоя си зад граница. Кадрите обаче провокираха доста противоречиви коментари от страна на последователите.

гръцки преводач Добрич

 

„Сега вече може да си направиш ново дете“, „Да не се върнеш пак с коремче“, Не  ти отне много време“, „Това ли е новият ти?“,  гласят някои от тях в уеб пространството.

Източник:

Вижте още:  Жената на Кирил Петков: Аз съм главният у дома!