агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Driver Talent – актуализира остарелите драйвери


Driver Talent показва драйверите с техните версии, дата и размер
(екранна снимка: Driver Talent)

Компютрите, като съществена част от ежедневието ни – и в бита, и в работата – е важно да бъдат поддържани в най-добро състояние. Driver Talent е приложение, което автоматично преразглежда всички драйвери и намира най-новите актуализации онлайн, за да може компютърът ви да работи оптимално.

Инсталирането и настройването на Driver Talent не би трябвало да затрудни никого. За някои ще е досадно, че по подразбиране програмата стартира всеки път, когато се включва компютърът, но тази опция може да бъде деактивирана от панела с настройки.

Програмата разполага с приятен и лесен за използване интерфейс, където всички основни компоненти са спретнато организирани в различни области. Тя автоматично открива версията на Windows, след което ще поиска разрешение да сканира всички драйвери, за да покаже остарелите. Показва датата, версията и размерът на най-новите драйвери.

Driver Talent включва и допълнителни инструменти. Например, може да преинсталирате, деинсталирате, архивирате и възстановявате драйвери. Възможно е да се прегледат всички драйвери за периферни устройства, както и информация за хардуера – като процесор, часовник, брой ядра, памет, диск, адаптер за дисплей, дънна платка, монитор и др. Тези данни могат да бъдат пренесени в обикновен текстов документ.

гръцки преводач Добрич

Driver Talent ще сканира всички драйвери след като ѝ разрешите да го направи
(екранна снимка: Driver Talent)

По подразбиране, когато се затваря, програмата се минимизира в системната лента. Също така автоматично създава резервни копия, преди да инсталира или деинсталира драйвери. Тези опции, естествено, могат да бъдат деактивирани.

Вижте още:  Ericsson се отърва от губещия IoT бизнес

Що се отнася до другите настройки, можете да позволите автоматично сканиране при стартиране на програмата, да персонализирате папките за изтегляне и архивиране, да променяте конфигурацията на прокси сървъра, както и да ограничите скоростта на изтегляне.

Допълнителни опции са налични в Pro версията на приложението.

В заключение, можем да кажем, че Driver Talent е полезен софтуер, който може да поддържа компютъра ви в най-оптимално състояние, наред с други интересни функции.

Даунлоуд: Driver Talent

Източник: