агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Джино Бианкалана се сгоди, ще става баща

“Момиче е и тя каза да.”

seo-blog7

С тези думи Джино Бианкалана се похвали, че ще става баща и че най-накрая се е престрашил да предложи брак на любимата си Кристиана. Докторката и бизнесменът са заедно от няколко години. В момента и двамата живеят в Чикаго, където Джино върти бизнес със семейството си.

В допълнение към изненадата Бианкалана подготвя и торта

В допълнение към изненадата Бианкалана подготвя и торта

 

Двукратният победител във “ВИП Брадър” сподели със своите последователи видеа от парти по случай разкриването на пола на бебето. В САЩ подобни купони се правят все по-често. На тях бъдещите родители и фамилиите им разбират дали са в очакване на момче или момиче именно по този начин. Това направиха и кланът Бианкалана. За да обявят, че очакват момиченце, бяло лъскаво бентли изсипа розов облак прах от ауспусите.

Розов прах потвърди, бебето е момиче

Розов прах потвърди, бебето е момиче

гръцки преводач Добрич

 

В този момент Джино падна на колене и попита Кристиана дали иска да се омъжи за него. Брюнетката не се поколеба и веднага се съгласи. От романтичните видеа става ясно, че Джино все още има проблеми с крака си. Той претърпя тежка катастрофа, която едва не го остави в инвалидна количка за цял живот. След редица операции и рехабилитации Бианкалана успя да се възстанови. В момента риалити звездата носи шина, като най-вероятно отново е претърпял операция.

Източник:

Вижте още:  Свиха й снимката: Миската Мариана Маринова предлага масажи в Дубай