агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Ева Веселинова пак се гласи за телевизията

Ева Веселинова отново се гласи за телевизията, след като се оттегли от малкия екран преди повече от две години. Бившата панелистка при Гала разкри, че вече има предложения за „подходящи телевизионни изяви”. Какви са те, все още не е споделила, но вече е ясно, че скоро феновете й отново ще могат да я гледат на малкия екран.

 

Веднага след като напусна Гала, Ева Веселинова се въртеше около Би Ти Ви и се заговори, че води разговори за работа там. После обаче забременя и остана вкъщи в очакване на своите близнаци – Борис и Стефания. Децата се родиха през април миналата година. Майката успя да превърне отглеждането им в печеливш бизнес, рекламирайки в социалните мрежи всякакви продукти за бебета и родилки, както и всевъзможни други неща, за които търсят услугите й, включително хотели и разкрасителни процедури. Децата обаче скоро сигурно ще тръгнат на детска градина, а на амбициозната им майка едва ли й е достатъчно да пуска снимки в социалните мрежи, с които да си изкарва прехраната. Ева открай време се цели в кариера на звезда и най-вероятно ще се върне на малкия екран в първия момент, в който й се даде такава възможност. Това най-вероятно ще бъде през ранната есен на следващата година, когато стартират новите тв предавания, а близнаците могат да бъдат записани в детско заведение.

Преди няколко дни блондинката намекна, че завръщането й в телевизията предстои. „Нямам намерение да се връщам в предаването „На кафе”. Предстоят по-подходящи за мен телевизионни изяви”, обяви тя през социалните мрежи. По този начин отговори на въпрос на фен дали отново ще работи с Гала. В същото време обаче разкри, че вече има оферти за нова работа пред камера. Какво е „подходяща тв изява” за Ева? Най-вероятно тя намеква за рубрика или предаване, което ще се фокусира върху майчинството. Ако не друго, за Веселинова поне никой не може да каже, че не се грижи за децата си. За разлика от други звезди, които хвърлят бебета си на гледачки още от раждането, тя рядко се отделя от близнаците. Спечелила си е имидж на отговорна мама, която разбира от всичко, свързано с отглеждането на бебета. Ето защо е логично именно около тази тема да се градят бъдещите й тв проекти.

Вижте още:  Стената на срама: Лили показа гратисчиите, които я слушат без пари

Ева би могла да води рубрика за майки в предаването на Би Ти Ви „Преди обед”. Телевизията трудно ще й даде собствено шоу, но в блока, продуциран от Георги Тошев, винаги се намира време за още един проект, още повече, че той се гледа от много жени в майчинство, които жадуват да чуят нещо по темата с бебетата, а в момента нищо подобно не им се предлага. Другият възможен вариант е Ева да стане лице на предаване или рубрика по БНТ. Там има достатъчно канали и програми, за да се намери място и за Веселинова.

Източник: