агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Евтин и оригинален лиценз за MS Office и Windows – от €6 в Коледната разпродажба на Keysfan!


Независимо дали започвате нов бизнес и се нуждаете от помощта на Microsoft Office, или просто искате да направите работата и ученето си по-ефективни, сега е чудесен момент да се възползвате от ограничената по време Коледната разпродажба, за да получите Microsoft Office Professional 2021: доживотен лиценз струва само €25,25. Купете повече, спестете повече – можете да изберете пакет от Office 2021 Pro 5PCs само за €13,65 всеки! С тази сделка ще получите Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote и други приложения за използване у дома или на работа. Това е пълен пакет, който се справя с всички ваши бизнес и лични нужди, с възможност за изтегляне и инсталиране веднага след покупката. След като извършите плащането, ще получите персонален код за активиране и инструкции за изтегляне по имейл, за да започнете да използвате MS Office веднага.

Доживотен Microsoft Office 2021 само за €13,65

Microsoft препоръчва да надградите системата си до версия на Windows, която все още се поддържа. С Windows 10 или Windows 11 можете да направите прехода лесен и да получите страхотно изживяване. В Kоледната разпродажба на Keysfan най-ниската цена на Windows 10 е само €6,12/PC, което е и много добър избор за коледен подарък!

Вижте още:  Lenovo Xiaoxin Pad Pro – убийствен таблет

Вземете оригинален Windows OS на цена от €6,12

Още версии: 62% отстъпка за Office и пакети (купон: BKS62)

гръцки преводач Добрич

50% отстъпка за други Windows версии (купон: BKS50)

Вижте още предложения за Windows >>

Keysfan предлага също широка селекция от софтуерни инструменти, включително игри от висок клас, антивируси, софтуер за видео-редактиране и разнообразни други приложения. Можете да се възползвате от невероятно изгодни предложения за известен софтуер като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни инструменти

Защо да изберете Keysfan?

Спестете пари: Можете да получите всяка версия на Windows или Office! Освен това ще получите всички най-нови актуализации на софтуера и сигурността от Microsoft.

Законност на лиценза: Изтегляте софтуера директно от официалния уебсайт на Microsoft и след това използвате получения от Keysfan код, за да го активирате. Продуктът е 100% оригинален. Лицензите на Keysfan са законни и Keysfan предоставя гаранция за всеки продаден лиценз.

Денонощна 24/7 поддръжка на клиенти: Когато купите някой от софтуерните пакети на Keysfan, вие имате право на услуги за поддръжка на клиенти, ако срещнете проблеми при инсталирането или използването на тези пакети. Keysfan осигурява доживотно следпродажбено обслужване!

Вижте още:  Нетера улесни достъпа до сървърите в SDC Столник

Безопасно: Keysfan е безопасна платформа за продажба на софтуер. Трябва само да купите ключа за активиране на лиценза от Keysfan, след това да изтеглите софтуера от официалния уебсайт и да го активирате с получения код. Така че софтуерът, който използвате, е 100% безопасен и оригинален!

Добра репутация: Със своите висококачествени продукти и отлично следпродажбено обслужване, Keysfan има оценка 4,8 и рейтинг на доверие от 95% в TrustPilot, като е получил повече от 700 реални отзива от купувачи.

Имейл за връзка: [email protected]

спонсорирана публикация

Източник: