агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

FaceTite – стягане на отпуснатата кожа на лицето

FaceTite – стягане на отпуснатата кожа на лицето

seo-blog7

Източник: iStockphoto

С течение на времето започва леко отпускане на кожата на лицето особено в долната му част – шия, брадичка, долна челюст. FaceTite е процедура, която повлиява тези промени. Стягането на зоната вече може да се направи с тази минимално инвазивна и слабо травматична процедура. FaceTite опъва и уплътнява кожата по начин, който беше възможен единствено чрез хирургичните методи. За извършването ѝ се използва минимално инвазивна радиочестотна енергия, за да стопи мазнините и да стегне и лифтира кожата.

Процедурата се извършва под пълна или местна анестезия. Със специална канюла с пластмасов накрайник се влиза под кожата и се обработват малки зони с радиочестота. Посредством насочена радиочестотна енергия – безопасно и ефективно, накрайникът контурира и свива тъканта, като термично атакува подкожната мазнина. Така се стимулира процесът на естествено регенериране и синтез на колаген и еластин в кожата. Могат да бъдат третирани всички области на лицето и шията, в които се наблюдава отпусната кожа. Те включват: горни клепачи, двойна брадичка, шия, долна челюст. 

След процедурата пациентът може да се прибере у дома и да се върне към обичайния си начин на живот. Единственото изискване е да носи стягаща превръзка в областта на манипулацията в продължение на няколко дни за постигане на най-добри резултати.

Видимият резултат се забелязва веднага, а оптималният ефект се наблюдава от 6 до 12 седмици след процедурата и продължава над 6 години. Именно затова една процедура с FaceTite веднъж на 6-7 години е напълно достатъчна. 

Предимствата на процедурата е, че тя е безопасна и щадяща, няма оперативна намеса – не се налага рязане на тъканите, по-кратък е възстановителният период в сравнение с хирургичните манипулации. Освен това не оставя белези, минимизирани са отоците и синините.

гръцки преводач Добрич

След извървшването на процедурата кожата в областта на долната част на лицето е по-стегната и контурирана. Мастните натрупвания в областа на брадичката и бузите са редуцирани. Постига се естествена и подмладена визия. FaceTite може да се комбинира с процедури, като блефаропластика, Morpheus, както и подходящи хиалуронови пълнители.

Вижте още:  Ваксинираните срещу КОВИД в чужбина българи могат да получат бустерна доза в България

Източник: