агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Фенове на Дара я молят за снимки без дрехи (Папарашко фото)

“Ставам доста рано и винаги хващам изгрева. Преди дни пуснах снимка на изгрева, а един фен ми написа: “Дара, прати ми твои голи снимки, моля!”. Възпитан човек, но просто нямам такова съдържание в телефона си”, смее се младата певица.

seo-blog7

За да се превърне в изкушение, изпълнителката се подложи на зверски режим и диета. На Дара й отне два месеца, за да влезе в идеалната си форма. Певицата стартира след пандемията с 9 фитнес тренировки седмично, които съчетаваше с танци. Дара спазваше строга диета без захар, тестени изделия, алкохол и газирани напитки. Освен това на две седмици Дара гладува. 16 часа не яде нищо, а следващите 8 часа се храни.

Че певицата изглежда доста секси, се убедиха и  папараци на “България Днес”. Те засякоха Дара да придружава майка си на кръвни изследвания (Снимка в галерията).

Дни преди да навърши 25 години, красавицата в компанията на родителката си се запъти към популярна софийска лаборатория. В къс черен клин и високо вдигната опашка, Дара не спираше да подръпва нагоре бюстието си, от което преливаше природна даденост.

“Майка ми е най-големият ми фен. Подкрепяше ме още от 5-годишна, когато казах, че ще се занимавам с музика. Тя е моят “посланик на безусловната любов” и между другото е голям фен на Любо Киров, човека, който в “Гласът на България” ми е конкуренция от журито”, каза пред вестника Дара.

През 2021 г. красивата варненка стана най-младият треньор в историята на “България търси талант”. В шоуто дара разчита на провокативни тоалети и различна визия от тази, която показва на улицата.

Вижте още:  Лорд Минчев: Смокингът на Фики е - „ти долу горе...“, Кацарова и Мустафа- моден кеф!

В последните месеци Дара свободно говори и показва гаджето си – Еврин Иванов, който е доктор по фармакология. Двамата се отдадоха на пътешествия в седем държави. “Винаги, когато излизам навън, се срещам и запознавам с различни гледни точки и култури и имах голяма нужда да го направя. След всяко пътешествие се завръщам променена, отворена и заредена за нови приключения”, сподели ни сексапилната певица.

Освен че има ново парче, певицата обича да създава “различни” дрехи. “Когато съм готова, ще ги пусна на пазара. Те са доста по-различни от това, което масата може да хареса и да си купи, но се надявам да се харесат”, казва талантливата певица.

гръцки преводач Добрич

 

Източник: