агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Филип Аврамов издържа двете си жени! Актьорът плаща битовите им сметки, както и на недовършената си къща

Финансови проблеми мъчат Филип Аврамов, който играе главната роля във филма „Чичо Коледа“, който се върти по кината. Актьорът плаща сметките за ток, парно и вода и на двете си жени. Всеки месец той помага за режийните на Севинч Ибрахим, която е майка на малката му четиригодишна щерка.

seo-blog7

 

Талантливата певица, която стигна до финалите на „Гласът н а България“, заряза музиката и сега работи като медицинска сестра в детска градина. Заплатата й обаче е малка и въобще не й стига, за да се грижи сама за момиченцето.

 

Затова и Фицата всеки месец дава издръжка и отделно плаща сметките й за ток и парно. Заради нея той заряза жена си Милена, с която имат пораснала дъщеря. Цели три години съпрузите не се поглеждаха, но след като той се раздели със Севинч, с Милена стоплиха отношенията. Тя дори взе участие в спектакъла му „Последната нощ на Сократ“ в Шуменския театър, след което веднага плъзнаха слухове, че двамата са се събрали. Според запознати клюката не е вярна и Фицата няма жена до себе си. Това обаче не му пречи да продължава да погасява сметките в дома на Милена, с която са в прекрасни отношения.

 

Той се разбира прекрасно и със Севинч. В стендът комедията „З@щото съм известен“ дори споделя, че каквото и както и да се случва, с двете си жени са завинаги свързани и това, което е станало между тях, е било с голяма любов.

 

гръцки преводач Добрич

Актьорът плаща задълженията си по къщата в квартал „Надежда“, която в последните две години не успява да завърши заради липсата на средства. Актьорът има и два заема към банки в размер на 11 000 лева, които обаче не може да погасява заради липсата на достатъчно ангажименти и сигурни доходи.

Вижте още:  Съпругата на Кирил Петков тайно в болница

 

„Това не може да продължава повече. Не е редно актьорите и хората на изкуството да са накрая на веригата и да си правят каквото искат с нас“, бесен е Филип Аврамов, който има проблеми и с Топлофикация. На 6 декември той пуска сигнал, че парното му въобще не работи, а трябва да плати 295 лева. Той отива и предупреждава, че ще даде гласност на проблема, а служителите в ТЕЦ-а само повдигат рамене с думите, че нищо не могат да направят, пише „Галерия“.

 

 

Източник: