агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Фолк певицата Пламена: Слави нарече зрителя „прост“! Камелия се чувства унизена

Чалгата се разцепи от трусовете в държавата. Динамичните политически събития от последните дни активизираха и изпълнителите. Фолкпевицата Пламена, която изгря в музикалното риалити шоу „Мюзик айдъл”, призна, че е преживяла огромно разочарование при единствената си среща със Слави Трифонов. И разказа в социалните мрежи за случката.

seo-blog7

 

„Продуцент на „Мюзик айдъл 1“ (излъчва се през 2007 година бел. ред.) беше Слави Трифонов. Моят сезон на риалитито беше втори, но взех кратко участие и в първия, от който помня само една среща с лидера на партия ИТН, който сега командва от вкъщи и не е влизал в парламента. На срещата каза едно нещо: „Драгият зрител е много прост”. Драгият избирател явно също, защото, когато се зарадвах, че „Промяната” печелят, и изразих мнение, получих съобщения от поддръжниците на пишман певеца с пожелания да се разболея от рак, СПИН и всякакви такива „интелигентни” и „яки” пожелания. Та същите искам да ги попитам още ли го подкрепяте и стига ли ви до мозъците какво се случва в момента? Или ще минат няколко месеца, ще излезе на стадиона, ще изпее две патриотични песни и ще ви мине? Дано този път на по-голямата част от българите не им мине толкова лесно!”, сподели емоционално Пламена, която остава във фолкисторията с няколко много силни хита.

 

Изказването й провокира полюсна позиция от нейния колега поп певец Дамян Попов, пише “България Днес”. „Аз се чудя дали поддръжниците на бат Кирчо продължават да го харесват. Колкото да ИТН, не разбирам какъв точно ви е проблемът. Една партия решава и излиза от властта и каква е тая истерия и страх. Не виждам драма, като няма мнозинство, пада кабинетът, като падне, си има избори и там всеки получава колкото заслужава от народната любов. Май обаче ПП, БСП и ДБ доста се притесняват, че резултатът им ще е още по-слаб, и държат властта до последно. Това е пародия на парламент и той трябва да си ходи“, заяви Попов.

Вижте още:  Ергенът призна: Ревнив и нетърпелив съм, имам силно чувство за собственост

 

„За първи път в живота ми ме е срам, че съм българка. Това, което гледах в Народното събрание, ме накара да се почувствам унизително”, заяви Камелия по повод отстраняването на Никола Минчев от поста председател на Народното събрание.

Източник:

гръцки преводач Добрич