агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Гаджето на Денис Теофиков захвърли траура и дрехите, живее си живота в Турция (Скандални снимки)

 Малко повече от месец след внезапната кончина на Денис Теофиков приятелката му се отдаде на живот. Алекса се похвали, че е на почивка в Турция и се разголи пред камерата, писа “Галерия”.

seo-blog7

На някои от последните снимки приятелката на Денис е с ултра къса рокля, а провокативни пози разкриват и малко от задните и части. По-скандални са обаче кадрите, на които позира без дрехи.

Фенове на 21 годишния певец са на мнение,  че тя трябва да продължи живота си, но смятат че все пак е твърде рано да обикаля по екскурзии и да демонстрира колко й е забавно. Още непосредствено след смъртта на Денис приятелката му бе обвинена, че се опитва да трупа слава на неговия гръб. Тя постоянно споделяше техни общи снимки и обясняваше колко много ми липсва той.

В музикалните среди се говори, че майката и бащата на Теофиков не харесвате Алекс и не одобряват връзката му с нея, защото се притесняват, че тя го използва.

 

Източник:

Вижте още:  Цацаров в любовна афера Радост Драганова