агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Хайнц: ЦСКА е най-големият клуб в България, пасваме си много добре

Новото попълнение на ЦСКА – Тобиас Хайнц, даде интервю пред клубната телевизия на „червените“ след първото занимание, което проведе. Техничният норвежец сподели какво му е казал неговият сънародник Джонатан Линдсет и какво очаква да постигне с тима, като направи и сравнение между норвежкото и българското първенство.

seo-blog7

„Впечатленията ми от първия ден са добри. Срещнах се с момчетата, треньорите, всички са страхотни и очаквам тук да прекарам следващите 3 години и половина. Не беше трудно да реша да дойда тук. Почувствах се истински желан от ЦСКА, беше приятно усещане и след няколко седмици се разбрахме. Очевидно ЦСКА е най-големият и исторически клуб в България. Също така и възможността, която може да ми даде, надявам се със спечелване на титла. Цялостно, всичко е добре за мен“.

“Линдсет ми разказа много, вярвам му, мнението му беше решаващо. Той обича София. Разказа ми за тренировките и щаба, всичко изглеждаше професионално“.

“Футболът в Норвегия е бърз и двуостър, разчита се на физиката, доколкото разбрах – в българското първенство е същото. Това е добре за технични и бързи играчи като мен, може да е предимство. Ще използвам 100% от силата и техниката си, за да помогна на отбора.

„В цялата си кариера съм бил техничен играч. Проблемът ми беше, че не вкарвах много голове. Мисленето ми за този сезон беше, че трябав да бъда сред топ играчите в първенството – да вкарам най-много голове, да направя най-много асистенции и да бъда на високо ниво всяка седмица. Беше трудно.

„Играх в отбор, който вкарва много голове, въпреки че завършихме осми. Получавах асистенции и от Линдсет, но и след него вкарвах. Моята цел е и тук да направя сезон, като този в Норвегия – да вкарам много голове, да имам много асистенции. Имам високи цели, а знам, че и тези на ЦСКА са такива. Пасваме си много добре“.

Вижте още:  Сензация! Ето кой пожела Челси!

Източник:

гръцки преводач Добрич