агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Идеи за онлайн бизнес

Как се прави онлайн бизнес от нулата?

Онлайн бизнесът напоследък стана доста популярна тема в публичното пространство и ковид кризата насочи много хора да потърсят препитание чрез онлайн магазини опитвайки се да продават стоки или услуги. Хора съкратени от работата си помислиха че щом някои печелят от онлайн търговия значи могат да пробват и те. В тази статия бих искал да опиша и развенчая няколко митове относно онлайн бизнеса, които са много далеч от реалността. Мисля, че тази информация ще е важна за начинаещите онлайн бизнесмени, защото ще им покаже голата истина. Ако я приемат ще са готови да пробват да станат онлайн предприемачи. Ако не я разберат, значи има още какво да учат.

seo-blog7

onlain biznes

5 неистини относно онлайн предприемачеството в България

  1. Става лесно
  2. Става бързо
  3. Изкарват се лесни пари
  4. Всеки може да го направи
  5. Не е нужен голям капитал за да започнеш

Топ митове относно онлайн бизнеса

Онлайн бизнес стартира от печеливша идея

Когато някой ти каже “бизнес става лесно” му отговори да, за обучен и трениран човек, който е свикнал да работи по 12 часа на компютър, знае какво прави, познава пазара в детайли и знае къде да потърси бърза помощ.

Онлайн всичко става бързо” е относително и разтегливо понятие. За теб бързо може да е една седмица, за друг един месец. Истината е че всеки онлайн магазин иска време за да развие потенциала си. Но докато “отлежава” трябва да има екип от професионалисти които да го поддържат и развиват. А тяхната работа струва пари.

Изкарват се лесни пари от Интернет” – Никъде не се изкарват лесни и бързи пари, всеки който е изкарал пари в живота си знае как става това и какво трябва да даде насреща за да ги получи. Ако ставаше лесно, хората нямаше да работят.

Вижте още:  Децата, които станаха милионери заради YouTube

Всеки може да го направи” Определено онлайн предприемачеството не за всеки. Не става само с ентусиазъм, трябват много повече компоненти които да сглобят картината. Хора без необходимите качества и знания ще се откажат още на първият месец, просто защото не разбират материята.

Можеш да започнеш собствен бизнес и без капитал“. Да, можеш но 1000 лева свършват бързо и когато нямаш финансови средства за да поддържаш бизнеса, той фалира. В момента банките отпускат лесно кредити и с ниска лихва, но това не означава че след няколко години лихвите няма да тръгнат нагоре. Всеки мислещ бизнесмен трябва да има бизнес план по който да се придържа стриктно относно развитието на бизнеса си. Крачка встрани и бизнеса загива.

гръцки преводач Добрич

ТОП 10 Онлайн Бизнес Идеи

Стартиране на онлайн бизнес

Успешен уеб бизнес

Ако се намирате на кръстопът и се чудите кой път да хванете, идеята за стартиране на онлайн бизнес звучи примамливо, но иска солидна основа върху която да стъпи. Иначе е загубена кауза от началото. Без да искам да съм лош пророк, статистиката казва че 90% от фирмите стартирали нов онлайн бизнес фалират до третата година. Ако вашата фирма се задържи, значи има и потенциала да се превърне в успешна.