агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

ImageGlass – опростена програма за преглед на изображения

ImageGlass е олекотен софтуер, създаден за лесно разглеждане на изображения
(екранна снимка: ImageGlass)

Операционната система Windows има вградена функция за преглед на изображения, но тя е с ограничени възможности и често води до проблеми със съвместимостта. Ето защо, ако съхранявате десетки снимки на компютъра си, е по-добре да използвате допълнителна програма за разглеждането им.

ImageGlass е олекотен софтуер, който поддръжка над 30 формата на изображения, идва с история на клипборда, осигурява плавно и бързо превключване между изображенията,  поддържа също преобразуване на формати.

Приложението има изчистен потребителя интерфейс, който е проектиран изцяло с идеята с удобно разглеждане на изображенията. Можете да прегледате съдържанието на желаната папка или да получите същия резултат чрез плъзгане и пускане.

Сред файловите формати, които програмата поддържа, са CUR, EMF, ICO, PBM, PCX, WEBP, WMF, WPG, XPM, SVG и т.н. Забележителна характеристика е, че конвертирането може да се извърши в до 10 различни формата, но разработчикът не предоставя списък с форматите.

ImageGlass включва и няколко функции за редактиране и управление на снимки, включително задаване на изображение като фон на десктопа, както и възможност за превключване между цял екран и стандартен изглед

гръцки преводач Добрич

ImageGlass включва и базови функции за редактиране на изображения
(екранна снимка: ImageGlass)

Имайте предвид, че основната функция на приложението е да осигури удобно преглеждате снимки, а не да бъде инструмент за редактиране. При достъп до функцията за редактиране се отваря външен инструмент, който съдържа няколко основни опции. Ето защо, ако искате да редактирате изображенията с повече размах, помислите за използване на друг софтуер.

Вижте още:  Тибет приюти „най-високия“ център за данни в света

Все пак ImageGlass поддържа прости операции за редактирате, като например увеличаване, намаляване, мащабиране, преименуване, изтриване, задаване като фон, завъртане по часовниковата стрелка или обратно и др.

В заключение, ако търсите универсален инструмент за преглед на снимки, който предоставя разширена поддръжка на файлови формати, в сравнение със стандартния аналог на Windows, тогава ImageGlass е подходящият инструмент.

Даунлоуд: ImageGlass

Източник: