агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Импулсивна сватба в „Съдебен спор“! Пристав Марина Цветанова се омъжи в Доминикана (СНИМКИ)

Екзотична и непланирана сватба вдигна в Доминикана сред екзотика и палми Марина Цветанова. Приставът на „Съдебен спор“ изуми близки и колеги с пръстена и плажния брак, който сключи преди броени дни.

seo-blog7

 

„Излежавахме се с моя любим на плажа в Доминикана и гледахме плажна сватба. Гледайки красивия момент, моят партньор се обърна към мен и ме попита искаш ли да се оженим. Аз казах защо не. Намерих бяла рокля в куфара, купихме пръстен със страхотен диамант от един магазин и организирахме брака още същата вечер с местен свещеник и двама свидетели, също живеещи там. ЦЯЛ ЖИВОТ ще я помня!“, сподели ексклузивно пред „България Днес“ носителката на титлите „Мисис България 2019“, „Мисис Дама 2020“ и „Знаменитост на годината 2020“ само ден след като се завърна от екзотичната дестинация.

 

„Много хора още не могат да ми повярват. Първата изненада беше, че разбрах за екскурзията три дни преди да тръгнем. Моят любим ми каза само да Взема голя м куфар и да тръгвам. Две седмици бяхме там и се върнах омъжена. Там няма маски и коронавирус, нито воини и проблеми. бедни и щастливи са хората и заразяват с това отношение към живота“, добавя Марина. Със съпруга си Марина се познава отдавна, но отскоро са заедно. Затова годежът и плажната сватба шокирали както самите младоженци, така и техните близки. „Той е много импулсивен, постоянно ме изненадва и прави щастлива“, казва още Цветанова, без да открехва повече информация за половинката си.

 

От своя страна колегата й Жоро Игнатов изяви веднага готовност, ако нещо се обърка, веднага да се притече на „помощ“ така, както само той умее най-добре. „Жоро Игнатов ми казва жени се, да имаме работа. Почерпих и него, и останалите колеги. Всички мислеха, че се шегувам. Докато съм млада, мога да си позволявам импулсивни решения“, сподели още пред вестника пристав Цветанова.

Вижте още:  Майката на Въргала танцува, развява бастун след инсулта (Снимки)

Източник:

гръцки преводач Добрич