агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Калина Крумова завъртя нов бизнес, Боби Турбото я рекламира

Бившата депутатка Калина Крумова обръща гръб на работата на заплата и започва собствен бизнес, похвали се самата тя. Във вторник жената на Боби Турбото обяви, че отваря академия за развитие на личността и талантите. В нея ще обучава деца, но в какви курсове, все още не е обявила. Ще има и занятия за родители.

seo-blog7

 

„И просто ей-така… Мечтите са за изживяване!” С тези думи Калина Крумова оповести в социалните мрежи началото на своя нов бизнес. Тя показа визитка от новата си фирма, на която пише: „Калина Крумова Захариева. Основател и собственик”, като са добавени телефонен номер и мейл за връзка. Думите й копират заглавието на хитовия сериал „И просто ей така…”, който е продължение на „Сексът и градът”, но идеята за бизнеса й е сравнително оригинална. Тя ще предлага занимания, които, според описанието на сайта на академията, „ни правят по-весели, по-добри, по-осъзнати, по-смели”.

Идеята е на фона на жестоката конкуренция във външния свят академията да заложи на „себепознанието, емоционалната интелигентност, комуникацията и културата, използвайки така вълнуващия инструментариум на изкуствата.” Намесата на изкуствата издава, че най-вероятно в бизнеса ще бъде ангажиран и мъжът на Крумова – Борислав Захариев – Боби Турбото, който би могъл да води актьорски курсове. Най-вероятно ще се залага на нещо средно между арт терапия, забавление и трупане на знания по различни теми от областта на изкуството. Очаква се да има курсове по рисуване, музика, пластика, творческо писане и всичко останало, което би могло да се счита за развитие на таланта. Освен обучения за деца, ще има семейни и корпоративни обучения, занятия за родители, както и летни лагери. Всичко това обаче все още не е заработило. Плановете са да тръгне след Нова година.

Вижте още:  Деси Слава: Бях измамена от съдружник! Остави ме без пукнат лев

Бизнесът на Калина Крумова най-вероятно е свързан с докторската й дисертация по социална психология, написана преди две години. По информация на „Уикенд”, след като е станала магистър в Университета за национално и световно стопанство в София, бившата депутатка на Волен Сидеров се е насочила към Пловдивския университет като докторант в програма „Социална психология”. Темата, по която е работила там, е „Влияние на социалнопсихологични фактори върху рисковото поведение на водачите на МПС в България“. Известно е, че в края на 2017-а Калина стана експерт по пътна безопасност в МВР. Тогава гръмна скандал заради опасенията, че тя не е компетентна по темата. Но докторатът й три години по-късно доказва, че все пак е имала интерес в областта на пътнотранспортните произшествия и факторите, които ги причиняват.

Крумова е всестранно развита – преди да стане доктор по психология, е взела бакалавърска степен по „Икономика на социалнокултурната сфера” и магистърска по „Журналистика и масмедии“, „Масмедии и политика“. Като депутат се бореше за сурогатното майчинство, после стана директор на Институт за политика, последва работата в МВР като съветник на министъра. Доскоро госпожа Захариева работеше като шеф на пиара в голяма фирма, но отсега нататък сама ще си е шеф.

Източник:

гръцки преводач Добрич