агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Караманджуков: Радва ме интересът към наши играчи, Падт удължи контракта си

Спортният директор на Лудогорец – Георги Караманджуков, говори обширно на брифинга, който „зелените“ насрочиха за началото на своята подготовка. Ръководителят коментира досегашните входящи и изходящи трансфери в Разград и заяви, че е щастлив от интереса на различни клубове към футболисти на „орлите“, включително този към Каули. Караманджуков определи 2022-а година като успешна, но добави, че се надява вече дошлата 2023-а да бъде още по-добра.

seo-blog7

„Честита Нова година. Пожелавам много успешна 2023-а. Дано всички заедно изживеем много победи и вълнуващи моменти. Изпращаме много добра 2022 година. Когато всичко е факт, тогава коментираме. Откъм изходящи и входящи трансфери. Тук отдясно ми е едно добре познато име. Светослав Дяков може да помогне много за адаптацията на младите футболисти и истинското лице на Лудогорец. Той има ДНК-то на Лудогорец“.

„Знаете за нещата, които обявяваме в нашия сайт. Преди два дни Серджио Падт подписа за още 2 години – до 2026-а година. Неговото желание беше той да остане в Лудогорец. Бързо се споразумяхме. Подписахме и договор с Диниш Алмейда. Нашето желание беше той да стане част от нас преди година и половина. Тогава личните финансови условия, които Антверпен му предложи, бяха доста високи. Не можахме да се преборим тогава, но сега не играеше и се разбрахме. Следяхме го доста години, знаем за качествата, които показа в Локомотив Пловдив и Антверп. Това е засега откъм входящи трансфер. Преотстъпваме с платен наем Жан Карничник в Целие – за 1 година“.

„Постигнали сме почти договорка за продажба на Сисиньо. Той имаше желание да се прибере при семейството си. Остават му 4-5 месеца от договора. Сумата, която ще получим, ни задоволява. Когато всичко е официализирано, ще я съобщим. Ще засвидетелстваме уважени, както към всеки наш играч, изкарал дълъг период в клуба“

Вижте още:  Борислава Христова поведе Сепси към нова победа в Еврокъп

„Има интерес към наши играчи – ситуацията с Каули, а пък и други. В момента, в който нещо е факт, ще бъдете уведомени коректно. Това всичко е следствие добрите ни мачове в Европа, въпреки някои колебания, които допуснахме“.

„Много трудно се намират заместници на играчите, които привлякохме през годините като Марселиньо, Моци, Дяков и други…Напрежението, което го има в Лудогорец е голямо, защото се целим високо. Не мога да не съм доволен от двата мача с Бетис и Рома. Те са много над европейското ниво и над нашия бюджет. Едно добро европредставяне“.

„Съперникът, който ни очаква в Европа – Андерлехт, почва днес подготовка и ще бъде в добро състояние. Треньорският щаб ще направи всичко, за да изглеждаме и ние добре. Благодаря отново на всички, които бяха зад отбора. Заради Мондиал 2022 имаше по-различен график, само една почивна сряда имахме. Нямаме нито една мускулна контузия, което е много трудно. Отборът се пренастрои от „Олимпико“ и Севиля към нашите стадиони. Първи мачове в Европа записаха Рик, Тисера, Игор, Пьотровски…По-старото поколение беше свикнало, дано опитът, който натрупат, е безценен. Радва ме интересът на сериозните клубове и техния интерес. Дано около гръбнака – Каули, Десподов, Падт, Недялков и по-младите като Иван и Янков, показват потенциал и характер, типичен за сегашния отбор“.

Източник:

гръцки преводач Добрич