агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Корнелия Нинова се подмладява за 5 бона (Червената лидерка опъва бръчки в елитна клиника)

Корнелия Нинова е редовен клиент на реномирана дерматологична клиника в София, където се подмладява с поставяне на филъри и ботокс два пъти в годината, узна HotArena.

seo-blog7

Шефката на БСП се доверява на прочутата в тази сфера доц. Люси Попова, издават пациенти на меддицинския център, които са засичали Нинова по коридорите му. Вицепремиерката посещава кабинета й от 8 години насам. Тя била доволна от работата й, а и не искала да се тика в елитните ВИП клиники на твърде комерсиалните родни звезди, за да не се засича с тях. 

Процедурата, на която се подлага Нинова, не е никак евтина. Еднократно инжентиране на ботокс струва 600 лв. За допълнителни подмладяващи процедури се доплаща още. Проста сметка показва, че за последните 4 години социалистката е дала близо 5 хиляди лева само за ботокс на лицето, за да си върне младостта. Инвестицията, равняваща се на 13 минимални пенсии, явно си заслужава, защото Нинова изглежда видимо по-свежа от преди 10 години, пише Ретро. 

Червената лидерка държала промяната да става почти незабележимо, затова залагала на умерени количества и деликатни резултати. Още повече, че тя държала лицето й да изглежа свежо, а не като восъчна фигура. Макар да не дава вид на суетна, Нинова хвърля луди пари за външния си вид. През два дена тя ходи и в реномиран фризьорски салон, за да бъде винаги с изрядна фризура. 

Източник:

Вижте още:  Джони Пенков кретал на старини с 10 лева на ден