агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Лили прибра 200 бона от ВИП местата в София, разпродаде билетите за девет града

Естрадната прима Лили Иванова разпродаде 80% от ВИП пропуските за концерта си в зала Арена Армеец, с който ще постави край на националното си турне на 4-и декември тази година. Общата стойност на изкупените билети е малко над 200 хиляди лв., показва справка на „Галерия“.

seo-blog7

 

Едно място от първите 10 реда струва 250 лв.  По-приемливите са цените на евтините билети – 60,  90, 130 и 160лева.  Скъпи за почитателите на Лили се оказаха билетите от 200 лв., но въпреки това повече от тях не са налични.

 

Най-много пари изпълнителката на „Щурче“ ще прибере именно от изявата си в София, това показват и ранните резервации- 9 месеца по-рано.

 

 Любопитна подробност е,  че билетите в девет от обявените градове вече са разпродадени. Става дума за тези във Враца, Козлодуй, Кърджали, Смолян, Кубрат, Разград. Търговище Монтана. В Ловеч пък билетите свършиха светкавично и се наложи Лили Иванова и екипът й да обявят втора дата за концерта там.

 

гръцки преводач Добрич

Първият концерт на Лили е на 14 април в родния Кубрат, където най-евтините билети са на стойност 50 лв.,  следват Разград, Габрово, Видин, Плевен, Хасково, Ямбол, Сливен, Панагюрище, Сандански, Шумен, Благоевград, Добрич.

 

Преди дни певицата получи поредния приз за творчеството си от  министъра на енергетиката Александър Николов.

 

Източник:

Вижте още:  Тошко Йорданов се развел тайно заради млада вирусоложка? (Снимки)