агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Любо Ковачев се снима в чужда продукция със звезда от Джеймс Бонд

Звездата от сериала “Забранена любов“ Любо Ковачев снима филм със свой колега, участвал в Джеймс Бонд. Става дума за Никълъс Уудсън, играл в Скайфол през 2012.

seo-blog7

 

Пред екип на „Телеграф“ Ковачев разказа, че това е изцяло чужда продукция с напълно чуждестранен актьорски състав. „Става дума за продукция на Хоумарк, моята роля е главна – брат на главния герой“. В лентата ще вземат участие, разбира се, и други българи, но толкова главна роля има само Любо Ковачев. Той сподели още, че снимките към филма са започнали на 8 ноември и ще продължат две седмици. „Ще се снима в България, но и в Париж, моите сцени са само на родна територия“, разказа още той.

 

Актьорът сподели новото си начинание и с последователите си в мрежата, като качи фотос от снимачната площадка, а колегата му и приятел Орлин Павлов не пропусна да го поздрави и да му пожелае успех. Името на лентата е „Предложение в Париж“ и е драма-комедия. По всяка вероятност перфектният френски на Ковачев е изиграл ключова роля в кастинга. Режисьор е популярната Джесика Хармън, която е известна и като актриса. Освен нея във филма участват много прочути английски и американски актьори. В главната роля са Никълъс Бишоп и Алекса Пеневета. Лентата се очаква да бъде на екран през 2023.

Източник:

Вижте още:  Падение: Лили пее по банкети