агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Мария Илиева стопи 10 кила! Певицата едва не се преби на Наградите на БГ радио

Поне 10 килограма чудодейно е свалила след раждането певицата Мария Илиева, се видя на церемонията по връчването на годишните музикални награди на БГ радио в Пловдив.

 

Вталена, изпълнителката на новото парче „Любов” грабна приза за най-добра изпълнителка на годината в цели три категории. Не се мина и без конфуз. Илиева настъпи безкрайната си рокля и едва не се строполи по стълбите, но в последния момент успя да се задържи на крака, пише „България Днес“.

 

Неочаквано за публиката прозвуча сценичното признание на Миро. Обявеният за победител при мъжете поп певец отправи гореща благодарност към протестантските църкви у нас, които по думите му са неговото „духовно семейство“.

 

Очаквана обаче бе наградата, връчена на Любо Киров от кмета на Пловдив Здравко Димитров и от братя Аргирови, изпълняващи ролята на негови асистентки. Хитът „Целуни ме” му донесе две статуетки – за песен и за текст. Пороят от награди за Любо приключи с третото място за БГ комбинация заедно със Стенли и Христо Мутафчиев.

Източник:

Вижте още:  Докато разпуска на яхта: Уволниха мъжа на Алекс Раева от КЗП