агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Мъск хареса Белоградчишките скали, поканиха го в България

Мъск хареса Белоградчишките скали, поканиха го в България

seo-blog7

Снимка: Facebook

Министърът на туризма Илин Димитров покани милиардера Илон Мъск да посети България. Поканата бе отправена в “Туитър” (собственост на Мъск – бел. ред.) и “Фейсбук”, след като най-богатият човек в света сподели и реагира на публикация, изобразяваща природния феномен “Белоградчишките скали”.

“Бях сигурен, че това е в Elden Ring (фентъзи видео игра – бел. ред.)”, написа Мъск под снимката, която е дело на българския фотограф Владислав Терзийски и бе споделена от акаунта @Anc_Aestetics.

Като отговор на Мъск министърът пише:

“Скъпи, Илон, Снимката е от България!
Каня Ви да видите това място (Белоградчишките скали). Ние разполагаме с много други уникални забележителности, като една от тях е и най-старото обработено злато в света, което е открито у нас.
Елате да ги видите!”

гръцки преводач Добрич

В публикация във Фейсбук министърът на туризма написа:

“Г-н Мъск си хареса снимка на Белоградчишките скали в социалната му мрежа.
Ами… какво ни остава друго, освен да го поканим да ги види на живо, да се увери колко са красиви (не само те) и евентуално да го почерпим с ракия/българско вино.
А г-н Терзийски ще наградим за дългогодишните усилия да показва красотата на страната ни.
След справка се оказа, че МТ е работило с г-н Терзийски и негови фотографии са използвани като кадри за социалните ни мрежи.
От такива инфлуенсъри имаме нужда”.

Източник:

Вижте още:  Бизнec ypoци пo дългoлeтиe oт 88-гoдишнaтa япoнcĸa ĸoмпaния зa ципoвe YКК