агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Meta въвежда платен абонамент за Facebook и Instagram

Meta пуска месечен абонамент Meta Verified, включващ допълнителна защита от фалшиви акаунти, съобщи Марк Зукърбърг, цитиран от CNN.

seo-blog7

Абонаментният пакет за Facebook и Instagram предстои да бъде пуснат още тази седмица в Австралия и Нова Зеландия на цена от $11,99 на месец в мрежата или $14,99 на месец за iOS.

Потребителите на социалните мрежи могат да се възползват от услугата и да получат “синя значка”, като предоставят документ за самоличност, който отговаря на името и снимката на профила си. Също така трябва да имат и 18 навършени години.

Прочети още: Крипто хедж фондът Galois Capital затваря след 40 милиона загуба от FTX

Тази нова функция Зукърбърг определи, че е за повишаване на автентичността и сигурността в предлаганите услуги.

“Развиваме значението на синята значка, за да се съсредоточим върху автентичността и да разширим достъпа за проверка до повече хора”, каза говорител на Meta. “Ще покажем броя на последователите на повече места, така че хората да могат да разграничат кои акаунти са публични фигури сред акаунтите, които споделят същото име.”

Meta се присъединява към други платформи, като Discord, Reddit и YouTube, които имат свои собствени модели, базирани на абонамент.

Източник

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Без съществена промяна на цените на зърното на световните борси