агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Метеорит стресна канадка, паднал в леглото й докато спи

Първоначално Рут Хамилтън смятала, че това може да е парче скала от близката кариера, но изследвания разкриха, че това е част от астероид, който е паднал там, където тя живее, в Алберта, в 23:30 ч., и по това време тя е спяла.

seo-blog7

„Веднага скочих и запалих лампата, не можах да разбера какво се е случило“, каза Хамилтън пред Agassiz-Harrison Observer.

Голямата дупка в тавана ѝ също била индикация, че нещото е дошло отгоре. Тя се обадила на Спешна помощ и полицията, а те – на близката кариера.

Библейските „градове на греха“ Содом и Гомора може да са били унищожени от метеорит, избухнал в облаците, който е изпепели…

“Попитахме ги дали извършват взривни работи, но те казаха, че са видели силна светлина в небето, която избухнала и вдигнала шум”, казаха от полицията.

Рут ще изпрати метеорита в Университета в Западно Онтарио, тъй като нейната застрахователна компания се опитва да разбере дали нейната полица покрива възможността за компенсация за такова природно бедствие.

гръцки преводач Добрич

„Единственото, което се сещам, е да кажа, че животът е ценен и може да изчезне всеки момент, дори когато мислите, че сте в безопасност и сигурност в леглото си. Надявам се никога повече да не го приемам за даденост. Динозаврите вероятно биха се съгласили”, каза тя.

Няма потвърден запис за убит от метеори човек, въпреки че има твърдения за много смъртни случаи в древни времена. Рут Хамилтън обаче не е първият човек, „пропуснат“ от космическо тяло. Миналата година къща в Индонезия беше ударена от метеорит с тегло 2 килограма. През 1954 г. жена в Алабама също е била ударена от метеорит.

Вижте още:  Мнение: САЩ трябва да действат бързо, за да компенсират боеприпасите, отиващи в Украйна

Източник: