агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Моряци от Украйна върнаха портфейла на Мис България

Моряци от Украйна са намерили и върнали портфейла на Мис България 2012 Габриела Василева. Това се похвали самата тя пред „Телеграф“.

seo-blog7

Пред вестника красавицата разказа за инцидента на бензиностанция в Банско в събота вечер, където със съпруга й Георги спрели заради грешка при гумите в софтуера на колата. Шофьорът извадил портмонето си и го оставил на капака, но го забравил там, като потеглили и чак като се прибрали в София, установили липсата му.

Габриела Василева-Захариева пусна и пост в социалните мрежи с надеждата да се намерят добри хора, които да им помогнат – не толкова заради сумата от около хиляда лева, колкото заради всички видове документи и банкови карти. „Моята зъболекарка д-р Гълъбица Спахиева, която си е била в Разлог през уикенда, се обади, че е отишла на оглед до бензиностанцията и там са й казали, че е шестата, която идва за портфейла. Въпреки това обаче не е имало и следа от него. В неделя вечерта имахме годишнина от сватбата ни, която беше на два етапа – първо в Италия и после подписване в София. Съпругът ми нямаше никакво желание да празнуваме заради това, което се случи, но въпреки това успях да го накарам да отидем в любимия ни ресторант на вечеря“, разказа Габи.

Точно по време на тържеството като подарък за случая Жоро получава съобщение на месинджъра си, че портфейлът му е намерен по-рано през деня на завоя след хипермаркета, на около 2-3 км от бензиностанцията в Банско. „Оказаха се двама украинци –Олександър и Дмитрий, които са моряци и са избягали от войната в Украйна. Дори са запалили колата и са дошли до София на адреса от личната карта, но не са ни намерили, тъй като ние наскоро продадохме имота. А се оказа, че на Жоро са му свършили визитките и не е имал и телефонен номер в портфейла. Търсили са по имената му във Фейсбук, но са им излезли много хора с това име и са се прибрали в Банско. Като разбрахме за това, веднага тръгнахме към тях – даже не можах да опитам любимия си десерт. Аз бях се наточила с рокля с гол гръб, на токчета, но добре че в багажника имам екип за фитнес, та се преоблякох и потеглихме. Момчетата отказаха всякакво възнаграждение, но се уговорихме тези дни, като идват в София, да отидем на вечеря да ги почерпим. Твърдо вярвам, че на добрите хора им се случват добри неща и това е поредното доказателство“, сподели още Мис България.

Вижте още:  Румен Радев към Ути Бъчваров: Килограмите са твоят чар!

Източник: