агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Наш международен рефер се отказа от съдийството

Международният ни асистент-съдия Петър Джугански изненадващо реши да сложи край на кариерата си. Той обяви решението си в социалните мрежи. Реферът е син на бившия председател на Съдийската комисия на БФС Никола Джугански, който си остава сред най-добрите ни странични арбитри в историята. 

seo-blog7

“Реших да приключа с футболното съдийство. Творя по родните терени от 16 години, изкарах над 100 мача като асистент в А група/Първа лига, над 250 в професионалния футбол и около 30 на международно ниво. 

Имах прекрасни моменти в съдийството, като финала за Купата на България преди няколко години, възможността да пътувам из Европа и да съм на мачове на отбори като Байерн, Виляреал,  националния отбор на Испания и други.

Беше хубаво, но вече не мога да съвместявам професионалните ми задължения в работата и съдийството. Затова и взех решението да приключа с футболното съдийство.

Пожелавам здраве и късмет на всичките ми колеги съдии, както и много успешни мачове в България и чужбина”, написа Джугански, който е в листата на ФИФА от 2017 г.

Източник:

Вижте още:  Джокович непреклонен: Няма да настъпи краят на света, ако не играя на US Open