агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Настимир Ананиев ще съди Трифонов заради твърденията му за Nexo

Настимир Ананиев ще съди Слави Трифонов заради скандала с Nexo. Това заяви самият той в кулоарите на парламента, цитиран от “24 часа”.

seo-blog7

Срещу Слави Трифонов и гласа зад камера, който му подсказва, ще заведа дело със сигурност заради лъжите, които се изрекоха. Защото когато решиш да оронваш престижа и репутацията на някого, трябва да поемаш отговорност. Трябва да се знае в България, че когато някой си позволява да лъже и да прави внушения, ще поеме отговорност в съда, обясни Ананиев.

Още по темата

12 яну 2023 23:50

205

Консултирал съм се с адвокат, ще предприема конкретни съдебни действия срещу всяко едно лице, което оронва моята репутация и добро име и ме замесва в скандали, които не съществуват, каза още Ананиев.

За Антони Тренчев той обясни, че го познава от 43-ото народно събрание, както го познавали и Даниел Митов, Тома Биков и Петър Николов, настоящи депутати от групата на ГЕРБ-СДС.

гръцки преводач Добрич

Имали сме намерение за дейност и съвместни проекти, които за съжаление не се осъществиха, тъй като нито на мен, нито на него му стигна времето за това нещо. В момента не съм в съдружие нито с Антони Тренчев, нито съм в управителни органи на каквито и да е дружества, обясни Ананиев за връзката си с Тренчев.

По-рано от ГЕРБ съобщиха, че проверяват връзката на депутата на “Промяната” с криптобанката. На това той пък отговори, че те явно са “новият разследващ орган на прокуратурата”.

Може би след закриването на спецпрокуратурата те са ново разследващо звено. Няма проблем, нека да разследват, ние нямаме какво да крием, въпросът е че когато се разследва, трябва да се разследва всичко, а не избирателно, посочи Ананиев. И обясни как е декларирал цялото си имущество пред КПКОНПИ, за разлика от лидера на “Има такъв народ” Слави Трифонов.

Вижте още:  Слънчево, на места ветровито, температурите стигат до 22 градуса

Източник: