агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Николета Лозанова и Ванко 1 с бизнес партньорство

Точно 11 години след като излезе дуетната песен на Николета Лозанова и Ванко 1 – „Истински обичана“, двамата отново са в партньорство, но този път не като дуетни половинки, а в бизнес отношение.

seo-blog7

 

Преди седмица официално отвори врати най-новата и определено една от най-луксозните дентални клиники у нас – V1 Dental Clinic, чийто инвеститор и мениджър е самият Ванко 1. Специален гост на изисканото събитие бе и Николета Лозанова, която освен от позицията си на дългогодишна приятелка на рапъра, в този му проект има и работни отношения. Всички пациенти получават ексклузивен достъп до нейните козметика NL beauty, позиционирана  на територията на клиниката, в луксозен щанд, видим още с влизането от входа.

 

Така клиентките на клиниката, които излизат със съвършени усмивки и естетично уголемени и оформени устни, нанасят и финалната щриха по визията си с гримовете на Лозанова.

 

 „Изключително много се гордея с новото амплоа на Ванко и съм убедена в успеха на този му проект, защото видях колко много вложи от себе си във всяко едно отношение“, сподели Николета, аплодирайки го бурно и определено с нескрита радост.

 

гръцки преводач Добрич

Особено я разчувства благородността му, а именно кампанията „Благотворителен понеделник“. След не малко наздравици и пожелания за просперитет, под звуците на цигулари, Николета и Ванко затвърдиха приятелството си, а тепърва ще разберем и дали са подходящи като бизнес партньори.

Източник:

Вижте още:  Диана Димитрова захапа Карамазов: Не е загуба, че се отказва от актьорската професия!