агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Ново 20: Теди Александрова стана съдружник на Пайнера с много важна роля в компанията

Чалга певицата Теди Александрова стана съдружник с шефа си Митко Пайнера.

seo-blog7

Блондинката, която през последните седмици нашумя с раздялата си с Емрах Стораро, се впуска в продуцентска дейност, като за целта инж. Митко Димитров й дава част от изпълнителите си. Подобни бизнес отношения в империята “Пайнер” досега не са се случвали и затова моментът е исторически за българския попфолк.

 

Александрова вече се представи като музикален продуцент мениджър, а заедно с нея са изпълнителите Тина, Еви Аспарухов и Тони Джи. Очакванията са броят на певците да се увеличи в бъдеще.

 

“Всички изпълнители са неизменна част и от музикална компания “Пайнер”, но ролята на Теди Александрова ще бъде да съдейства за цялостното им представяне като артисти и изпълнители. Тя се е ангажирала да подбира песните в репертоара им, лично да създава част от парчетата за тях, както и да ги съветва за поведението им на сцена и пред камерите”, гласи информацията от позиционираната в Димитровград музикална компания.

 

“За мен е предизвикателство да надскоча себе си и да изградя кариерата на тези толкова пеещи изпълнители. Правя това, защото те са певци в пълния смисъл на думата и знам, че това ще ме накара да се раздам още повече за успеха им. Обещавам да имаме стил, да правим и много различни неща, с които да се откроим. Пожелайте ни успех и очаквайте много скоро една различна музика и звучене от нас”, гласи първият коментар на Теди в ролята й на чалга шеф.

гръцки преводач Добрич

 

Александрова пишела песни и за бившото си гадже Емрах Стораро. По време на бурната им раздяла стана ясно, че той й дължи няколко хиляди лева за парчетата, но малкият син на Тони Стораро бързо се издължи на експоловинката си, тъй като не искаше да има вземане-даване с нея.

Вижте още:  След тежка битка с Ковид, Володя Стоянов прошепна: Добре съм!

Източник: