агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Новогодишна разпродажба 2023: Купете оригинален Windows 10 и лиценз за Office от €6,12!


Софтуерът непрекъснато се развива – разработчиците подобряват производителността и функционалността чрез актуализации, които помагат на потребителите да получат по-добро изживяване и да увеличат продуктивността си. С тези актуализации идва необходимостта и от надграждане до нови версии на софтуера. Но постоянното надграждане може да бъде скъпо, особено когато става въпрос за продукти от най-висок клас като Microsoft Office и операционната система Windows, които милиони хора по света използват в ежедневната си домашна и работна среда.

С новогодишната разпродажба на Godeal24 купувачите могат да получат най-добрите сделки за софтуер като Windows OS и Microsoft Office. Всяка покупка, направена през платформата, е 100% защитена и идва с гарантирани оригинални продуктови ключове, които се доставят на купувача незабавно, и специализирана поддръжка 24/7 за помощ, ако възникнат проблеми. Най-широко използваният Windows 10 Pro струва само €7,25. Ако закупите пакет Windows 10 Pro за 2 броя PC, цената пада до €6,12 за всеки от тях. Спестете пари, за да купите повече подаръци за Нова година! Сега можете да притежавате най-новата версия на Office 2021 Pro само за €24,25 и да не се тревожите за проблеми със софтуера, офис пакетът ще подобри вашата продуктивност. Ако трябва да купите повече от един пакет, Office 2021 Pro ще ви струва само €13,05! Godeal24 продава само оригинални Windows и Office пакети, както и други софтуерни инструменти и приложения.

Топ сделка: оригинален MS Office 2021 от €13,05

Вижте още:  Samsung подготвя DDR5 модул с капацитет 1TB

Оригинален Windows 10 Pro от €6,12!

62% отстъпка за пакети и още оферти за MS Office (купон “GG62”)

гръцки преводач Добрич

До 50% отстъпка за други Windows версии! (купон “GG50”)

Godeal24 е професионален магазин с обширен каталог от 100% гарантирани и законни цифрови лицензи. Можете да получите софтуера с над 80% отстъпка и той ще бъде официален и легален. Това са не само популярните Windows и Office продукти, но и по-практични компютърни и мобилни софтуерни инструменти като сериите IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и много други.

Още софтуерни инструменти: най-добри цени, най-добри продукти!

Продажби на едро за бизнеса: Windows и Microsoft Office

Надеждността на Godeal24 е напълно отразена в добрата онлайн репутация на магазина и в многото положителни отзиви в TrustPilot, където компанията е оценена като „отлична и страхотна” в 98% от рецензиите. Това се дължи на качеството на пазаруването и многото предимства, предлагани от магазина: в допълнение към възможността да избирате от много оригинални продукти с отстъпки до 90%, дигиталната доставка ще ви позволи да получите избрания софтуер директно на вашия имейл адрес в рамките на секунди след покупката. Това е много удобен метод за доставка до купувача.

Вижте още:  Напредък: AI превръща запис от диктофон в професионално аудио

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и безпроблемно използване на софтуера!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

спонсорирана публикация

Източник: