агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Новогодишните куверти са скочили с 20-30% за две години

Новогодишните куверти са скочили с 20-30% за две години

seo-blog7

Снимка: БГНЕС

От 300 до над 11 000 лева варират новогодишните пакети за куверти в зимните курорти в страната. В Банско обаче кувертите стигат максимум до 250 лева, съобщи Нова.

Според собственика на механа и хотел Юлия Попова както гърци, така и българи са резервирали за Нова година. “В Банско има богата палитра на туристически продукти въпреки липсата на сняг. В ресторантьорството има голямо предлагане. Нашата кръчма обаче предлага специфични за този период от годината ястия като банската капама, локум и бански старец”, разкри тя.

От своя страна Емил Коларов, председател на Сдружението на заведенията, смята, че може да има някъде оферти до 11 000 лева, но по-скоро в масовия случай става дума за пиар антиреклама на България. “Най-куриозното е, че ако има такива оферти, те вече са изчерпани, защото си имат своите клиенти.

Още по темата

25 дек 2022 16:38

гръцки преводач Добрич

17

7 дек 2022 20:05

22

В Гърция и Турция няма лансирани информации за скъпи и мръсни курорти. Всички ние трябва да рекламираме своя продукт, нередности има навсякъде, но никъде не се плюе”, коментира той.

По думите му цените на кувертите са се вдигнали в сравнение с 2019 г. с 20-30%. “Минималната работна заплата в нашия бранш е 800 лева, ние първи въведохме това. Откакто ДДС е по-ниско, сивият сектор има по-малко инструменти да влияе”, заяви Коларов.

Източник:

Вижте още:  Над 2 720 000 лв. са даренията за „Българската Коледа” досега