агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Новото ръководство на БФБиатлон с големи въведения в спорта

Президентът на централата Атанас Фурнаджиев и генералният секретар Борислав Панков посетиха националните отбори, които се подготвят на Белмекен.

seo-blog7

Председателят на Българската федерация по биатлон Атанас Фурнаджиев и генералният секретар Борислав Панков посетиха националните отбори, които се подготвят в момента за новия сезон на високопланинската база Белмекен. Ръководството присъства на тренировъчните занимания и се срещна с различните звена и техните треньорски щабове. Обсъдени бяха работни въпроси по осигуряването на подготовката и важни теми за предстоящия зимен сезон.

Състезателите и техните наставници са доволни от условията за подготовка, а Атанас Фурнаджиев увери, че федерацията ще инвестира в съвременна екипировка, нов микробус и ще осигури 100% изпълнение на тренировъчната програма. В момента националният отбор е структуриран в четири звена, които се подготвят по отделни програми със своите треньорски екипи.
 

Източник:

Вижте още:  Байерн плати 300 000 евро за 13-годишен нападател