агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Облачно и дъждовно в сряда, градусите до 16

Облачно и дъждовно в сряда, градусите до 16

seo-blog7

Снимка: БГНЕС

Днешният ден ще започне с валежи над Западна и Източна България, а по високите полета в западните райони ще вали дъжд и сняг. Минималните температури в страната ще са от 4 до 14 градуса, в западните райони и в Тракия – до 4-5 , а по морето – до 10. Следобед ще вали дъжд главно по морето.

Облачността над страната ще се задържи значителна. Вятърът ще бъде слаб до умерен, от юг-югозапад, със скорост до 30 км/ч. Максималните температури ще са от 7 до 16 градуса, по Черноморското ни крайбрежие – до 16, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Над Балканите от запад ще продължава да се пренася по-хладен и влажен въздух. Нов средиземноморски циклон ще достига до Балканските страни и ще донесе у нас нови валежи от дъжд, по-интензивни в южните и в централните северни части от страната.

В четвъртък се очакват отново валежи от дъжд, по планините и в западните полета ще вали мокър сняг, без да се образува трайна снежна покривка. Постепенно валежите ще спират.

гръцки преводач Добрич

В петък ще превалява дъжд и сняг в Северна България. Дневните температури в крайните южни райони ще достигат едва 9-10 градуса.

Източник:

Вижте още:  Денков: Важното е да променим начина на функциониране на държавата