агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Падение: Лили пее по банкети

Лили Иванова се върна към времето, в което пееше по банкети. След като години наред се държеше като истински звезда, отказвайки да се изявява другаде, освен по концерти, примата на родната естрада се разписа с участия във фирмени коледни партита. Според слуховете, въпреки солидните суми, които прибра от турнето си в края на миналата година, тя все още не е успяла да попълни финансовите загуби, предизвикани от пандемията.

seo-blog7

Когато през 2012 г. Лили Иванова стана първият български артист, успял да напълни най-голямата ни зала – „Арена Армеец”, нейните врагове започнаха да й се подиграват, че макар да е пяла пред 15 000 души там, тя не е никаква звезда, защото извива глас и по пиано барове. По онова време примата действително приемаше участия в нощни заведения, пееше по фирмени партита и всякакви частни събития. След въпросния концерт обаче тя рязко сложи край на този тип изяви и с години отклоняваше подобни изяви. Родната звезда започна да се държи като големите звезди на Запад, отказвайки да пее другаде освен на собствените си концерти.

Явно обаче пандемията е оставила отпечатък дори върху финансовото състояние на най-голямата ни певица, тъй като през декември тя прие цели три участия на фирмени банкети. Първото бе за 25-та годишнина на Върховния административен съд, за което „Уикенд” писа, че е взела баснословната сума от 60 000 лева. И ако тук примата можеше да се оправдае, че става въпрос за изява пред важна държавна институция, то следващото й участие е трудно да се обясни с каквато и да е друга причина освен тлъстия хонорар. Става въпрос за коледно парти на една от големите институции за бързи кредити в страната ни. Последва и трето участие преди Нова година – за голяма пловдивска фирма, чиито собственици били „одрусани” с 80 000 лев.

Вижте още:  Ергенът призна: Ревнив и нетърпелив съм, имам силно чувство за собственост

Както „Уикенд” писа, от 9-те си спектакъла миналата година естрадната прима е взела около 2 милиона. Това обаче са пари, които идват при нея след година и половина отлагания на концерти заради пандемията. Известно е, че само концертите й в София бяха отлагани няколко пъти, което води до финансови загуби. В продължение на година и половина звездата не бе излизала нито веднъж пред публика. Тя пусна свои продукции на пазара, но тъй като българите не са свикнали да плащат за музика, се твърди, че продажбите не са били кой знае какви. Самата Лили не се оплаквала от безпаричие, но положението на музикантите, с които работи, не било розово. Ето защо тя решила да приеме още няколко участия извън концертите си, с които дава работа и на тях.

Източник: