агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Петканови се разведоха тайно ( Даниел запази къщата, тя взе семейния апартамент)

Александра и Даниел Петканови вече не са семейство и официално са разведени. Двамата са разтрогнали брака си преди дни, научи „Уикенд“ от близки до двойката. Екс семейството не иска да обявява публично развода си и смята да крие докато не се разчуе, разкриха ни достоверни източници.  Преди няколко дни водещият на „България търси талант“ сподели кадър пред съдебна зала и как чака реда си. Фотосът изчезна доста бързо, но явно точно тогава се е развела двойката.

seo-blog7

 

От няколко дни Алекс и Дани не носят и халките си, с които ходеха дори и след като обявиха, че са в развод. Лудия репортер е инициаторът на раздялата, но моделката се е съгласила да се разведат по взаимно съгласие, двамата не са правили панаири в съда. Къщата в затворен комплекс край Перник остава за Дани. Тя е наследствена от родителите му, които са я получили като обезщетени за земите си в с. Рударци, научи „Уикенд”. Красавицата не е имала претенции към имота, но е взела апартамента в София, който двамата си купиха преди 2 години. Богданска най-вероятно ще изплати парите, които е дал Петканов за закупуването на дома и ще го прехвърлят на свое име.

Двамата са си поделили грижите за сина им Габриел, който ще преспива ту при мама, ту при тате. Разведеното семейство дори излезе на съботна разходка из столичния бул. „Витоша”, като явно искаше да покаже на наследника си, че има двама любящи родители, макар и разведени.

Източниците ни твърдят, че Алекс до последно се надявала, че бившият приятел на покойния Милен Цветков може да размисли за развода, но Лудия репортер бил непреклонен. „Преживяла съм естествено раждане, развод, и други тежки неща в живота ми, но толкова люти чушки не бях пробвала” – изпусна се Александра и така само потвърди информацията ни, че е вече разведена.

Вижте още:  Ани Салич и Цацаров на романтична почивка в Гърция

Скандалите между Петканови започнаха през 2020 г., когато Александра заяви, че иска да купи апартамент в София на свое име, без участието на съпруга си. В същото време Даниел се противеше да инвестират в имоти, като искаше да отложи покупката за времена, когато имотите ще поевтинеят, т.е. никога.  Петканови дори заснеха клип, че се разделят заради апартамента. Това се случи в последните дни на 2020 г, но изненадващо двойката не се разведе и се споразумя да купи така желания имот.

„Аз искам да имам нещо на свое име, защото нямам къде да отида, ако някой ден нещо се случи с нас, дори не съм от София“, споделя преди 2 години притесненията си Алекс и се оказа права.  Днес Богданска се радва, че има дом, където отиде да живее, след като тв водещият я заряза заради друга жена.

Припомняме, че двойката се събра през 2017 г., когато се венча в къщата на „ВИП Брадър“. В крайна сметка брака им просъществува едва 5 години. Двамата разведоха, но за щастие, не в предаването „Съдебен спор”.

гръцки преводач Добрич

Източник: