агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Победителката от „Звездите в нас“ дарява наградата си на болна приятелка

“Ще даря част от парите от наградата за лечението на една болна от коварна болест млада жена – Вася Малинова”, сподели за “България Днес” Антония Маркова. 36-годишната певица успя да грабне наградата в шоуто “Звездите в нас”, елиминирайки сериозната конкуренция.

seo-blog7

“Вася е на моята възраст, майка е на две деца. Заболяването й се смятало за отшумяло, но наскоро са били атакувани мозъкът и белите дробове. От няколко години се събират средства за лечението й в Турция, а то е скъпо. Необходими са 100 000 лева”, поясни изпълнителката. Маркова взела присърце каузата “Здраве за Вася” и по друга причина – оказало се, че и двете живеят в Своге.

“В момента живея в Искрец, над Своге. Родена съм в Пловдив, 16 години живях в София. В Искрец ме отведе любовта”, довери певицата. От брака със своя любим мъж тя има дъщеря и е решила да инвестира друга част от средствата от приза в нейното образование.

“Останалото пък ще вложа в нови проекти и изяви”, допълни победителката в “Звездите в нас”.

В

В “Звездите в нас” певицата имитира Тина Търнър

 

Антония Маркова отхвърли слуховете, че победата й в риалитито се дължала на приятелството й с Орлин Горанов и други мегазвезди на българската естрада.

гръцки преводач Добрич

“Работила съм упорито години наред. От 4-годишна пея в детския хор в Пловдив. Тръгнала съм по професионалния си път съвсем сама. Да, имам приятелство и с Орлин, и с други известни изпълнители, но то е проверено чрез оценката им за моите качества. Заслужила съм тези позиции”, категорична е певицата. Тя твърди, че в България повечето хора продължават да виждат само връзки зад всеки успех. “Но мен ме избра публиката”, настоява изпълнителката на хита “Песен на водата”.

Вижте още:  Лорд Евгени Минчев: Лепа Брена се е... поразлепила, Дафова - компромис между Версаче и Арлекин, и още + СНИМКИ

Маркова посреща със смях намеците в някои таблоиди, че объркала парчето на Тина Търнър. В “Звездите в нас” тя трябваше да имитира световната поп икона.

“Мисля, че бях българската Тина Търнър №1. Вложих всичко от себе си в изработването на този образ. Изучавах 2 месеца всеки неин дъх, всяко нейно движение. А това е комплексна задача, не само певческа, но и актьорска, и хореографска”, смята певицата.

За новия си хит “Мамо” изпълнителката разказва, че това е коледният дар за нейната любима майка.

“Исках да й се отблагодаря за всичко, което е направила за мен. За нейната безрезевна подкрепа, за вярата й в моя успех”, казва още Маркова. Тя е горда, че публиката веднага постави това парче в пантеона на “вечните БГ песни” редом с класиките “Майчице свята” на Мими Иванова и “Каква невеста си била ти, мамо” на Емил Димитров.

По думите й нейните родители не са музиканти по професия, но са “много музикални”. “Поддържали са ме винаги. Много ги обичам, но по време на пандемията се бях притеснила за тях. Нали по телевизията говореха, че може да загубим близките си”, казва Маркова.

“Слава Богу, никой не пострада сериозно, въпреки че и самата аз, и всички в семейството ми прекарахме COVID”, щастлива е певицата.

Източник: