агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

ПП не предлагала постове, търси подкрепа по конкретни закони

“Постове и пари не сме предлагали, това не е в нашия инструментариум. “Продължаваме промяната” търси подкрепа за конкретни законодателни решения, ние не искаме да вземаме депутати, които да се присъединяват към нас”. Това каза пред БНР заместник-председателят на Народното събрание от “Продължаваме промяната” Мирослав Иванов. Така той отговори на обвиненията, че “са купили” депутатите от “Има такъв народ”, които напуснаха ПГ на ИТН.

seo-blog7

Още по темата

14 юни 2022 10:03

273

Поведението на “Продължаваме промяната” не е фокусирано като крайна цел върху оставането ни във властта на всяка цена, категоричен беше той и добави, че не се страхуват от нови избори.

“Важните закони, които трябва да бъдат приети, са актуализацията на Бюджета, за да бъдат приети антиинфлационните мерки, които са заложени в него, измененията в Закона за енергетиката и внесеният преди седмица законопроект за КПКОНПИ. “Продължаваме промяната” и коалиционните ни партньори от “Демократична България” и БСП търсим начин да намерим мнозинство, за да бъдат приети те”, каза Иванов.

гръцки преводач Добрич

Той съобщи, че утре в пленарна зала ще бъде обсъдена на първо четене актуализацията на бюджета.
“Призоваваме всеки един народен представител да действа по съвест, а не по партийна принадлежност. Да преценява всеки един текст, който бива внасян от управляващата коалиция, дали е от полза на българските граждани. Изброените законопроекти са такива. Такива ще бъдат и измененията в 22 закона, които ще гарантират 22 млрд. лева да влязат в икономиката на страната по Плана за възстановяване и устойчивост”, каза Иванов.
Мирослав Иванов заяви, че от ПП искат да върнат думата почтеност на дневен ред, защото “през последните около 10-15 години тя отсъстваше от политическия живот на страната”.

Вижте още:  В "Столипиново" са разочаровани и не искат да гласуват

В предаването “12+3” той коментира и темата за Северна Македония и подчерта, че в ПП не са обсъждали внасяне в парламента на точка за сваляне на ветото пред европреговорите на РСМ.

“Не сме обсъждали тази точка да влиза в дневния ред нито за другата седмица, нито до края на месеца. Тази тема не е обсъждана в ПГ на ПП”, призна той.

 

Източник: