агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Proscenic 850T – почистващ робот на достъпна цена


Proscenic 850T е компактна, с нисък профил и голяма всмукателна мощност

Масовият потребител обикновено търси продукти с добро качество на сравнително ниски цени, като алтернатива на скъпите марки. Това важи и за роботизираните прахосмукачки, където купувачите имат богат избор.

Една от достъпните марки на пазара за роботизирани прахосмукачка е Proscenic. По-конкретно, моделът Proscenic 850T, който представяме днес, е хибридна прахосмукачка за сухо и мокро почистване, с модерни функции на ниска цена – само €144,27 с купон за отстъпка GKB22SS3 в глобалния онлайн магазин Geekbuying.

Proscenic 850T премахва прах, петна, косми и малки частици от пода

Това е достъпна прахосмукачка за ежедневно почистване – сухо и мокро, с редица модерни функции. Моделът предлага мощност на засмукване до 3000 Pa, която е достатъчна за бързо и ефективно почистване на всеки тип под, вкл. дърво и килими. А батерията с капацитет 2600 мАч поддържа работата на уреда в продължение на два часа. Когато батерията се разреди, умният уред автоматично отива до зарядната станция за презареждане.

гръцки преводач Добрич

Proscenic 850T поддържа 3 режима на почистване: прахосмукачка (сухо почистване), миене (моп) и двата едновременно (сухо и мокро почистване). Уредът разполага с голям резервоар за вода от 500 мл с електрическа водна помпа, която позволява регулиране на водния поток и ограничава ненужното изтичане на вода от резервоара.

Proscenic 850T поддържа три режима на почистване – сухо, мокро и комбинирано

За разлика от по-скъпите роботи-прахосмукаки, Proscenic 850T няма лазерна система за картографиране, така че не може да почиства избирателно помещенията и да продължава от мястото на спиране. Но моделът разполага с жироскопска навигационна система със сензори, която гарантира, че няма да остане непочистено място на пода.

Вижте още:  Какви лични данни събират приложенията за споделено пътуване

Липсата на лазерна система може да се разглежда и като предимство, тъй като намалява височината на прахосмукачката – тя е с нисък профил от 7,3 см и благодарение на това прониква по-лесно под мебели и на други труднодостъпни места.

Умна технология Vboost разпознава вида на настилката и регулира всмукателната мощност

Proscenic 850T може да се управлява по различни начини – чрез мобилно приложение, с дистанционно управление и дори чрез гласови команди с помощна на умните колонки Alexа, например.

Придружаващото смартфон приложение ProscenicHome е много адаптивно и позволява лесно персонализиране на функциите на Proscenic 850T според конкретните нужди. Можете, например, за зададете график на почистване, да променяте режимите на почистване, да регулирате водния поток, да пускате и спирате прахосмукачката, да преглеждате хронологията на почистване и т.н.

В много жилища днес има домашни любимци. Proscenic 850T може да бъде полезна в такива случаи, тъй като е способна да засмуче всички косми, оставени по пода от кучета и котки.

Мобилно приложение позволява удобно дистанционно управление на Proscenic 850T

Ако пък имате в жилището килими или мокети, 850T също е точният уред за почистване. Прахосмукачката на Proscenic предлага специална функция Vboost, която автоматично увеличава засмукването при откриване на килими, за да осигури щателно почистване.

И не само това. Proscenic 850T се проявява отлично и в домове с различни видове подове, както и с високи прагове. Роботът е способен лесно да преодолее препятствия с височина 1,5 см, за да се придвижи до следващата цел за почистване.

Прахосмукачката Proscenic 850T е удобна за работа и лесна за обслужване

В заключение, инвестицията в Proscenic 850T си заслужава, тъй като на сравнително ниска цена ще получите голяма стойност. Това е една функционална, компактна и маневрена прахосмукачка с респектираща всмукателна мощност, която премахва ефективно прах, петна, косми и други боклуци от пода. Има нисък профил, голям резервоар за вода и се управлява лесно.

Вижте още:  Топ 20 предприемачи в тех-сектора загубиха $480 млрд. тази година

Можете да купите почистващия робот тук: Proscenic 850T Smart Robot Cleaner за €144,27 с купон за отстъпка GKB22SS3 в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Плащането през PayPal осигурява допълнителна отстъпка от €5, така че крайната цена става €139,27. Доставката е безплатна от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Източник: