агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Путин: Научихме се да се борим с предизвикателствата

Русия се е сблъскала с предизвикателства, но руснаците са се научили да се борят с тях. Това заяви руският президент Владимир Путин в новогодишното си обръщение.

seo-blog7

„Нас ни обединява надеждата за предстоящите добри времена, но разбираме, че те не могат да бъдат отделени от събитията от отиващата си година“, каза стопанинът на Кремъл.

Френският президент Еманюел Макрон ще разговаря с руския лидер Владимир Путин и украинския президент Зеленски през следващите дни за кр…

Той подчерта, че Русия се е сблъскала с колосални предизвикателства.

„Но ние се научихме да живеем в сурови условия, да решаваме трудни задачи. Успяхме да постигнем това благодарение на нашата солидарност“, отбеляза Путин.

Президентът пожела на руснаците здраве и успехи във всички области. Той заяви, че подобряването на техния живот е главна задача на властта.

гръцки преводач Добрич

„Повишаването на благосъстоянието и качеството на живота е наша главна цел. Решаването на тези задачи ще направи Русия още по-силна. Само заедно можем да осигурим по-нататъшното развитие и просперитет на нашата Родина“, подчерта Путин.

Във вторник лидерът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че анексираният от Москва Крим е законна част от Русия, и добави, че планира…

Според него руската икономика е възстановена в кратки срокове и сега предстоят да бъдат решени стратегическите задачи за развитие. Путин призна, че остават и редица нерешени проблеми, но като цяло Русия е преминала през 2021 г. достойно.

Източник:

Вижте още:  Само за месец: Почти 60 000 китайци са починали от ковид