агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Путин: Русия даде отпор на подготвяната агресия, това беше единственото правилно решение

Защитата на Родината винаги е била свещена. И сега в тези дни вие се сражавате за нашите хора в Донбас, за безопасността на нашата родина Русия. Така започна речта си президентът на Русия по време на Парада на победата по повод 77 години от края на Втората световна война.

“Русия винаги е била и за система за равна и неделима безопасност. Пред декември миналата година Русия призова Запада за честен диалог в търсене на компромисно решение. Всичко беше напразно, те имаха съвсем други планове и ние виждахме това”, каза руският президент.

seo-blog7

“Видимо се провеждаше подготовка за нахлуване в нашите земи, включително и Крим. НАТО започва активно военно усвояване на прилежащи територии, това беше реална заплаха при границите ни. Виждахме как се разгръща военна инфраструктура и се осъществяват редовни доставки на най-съвременно оръжие от страните на НАТО. Русия даде отпор на подготвяната агресия, това беше единственото правилно решение – решение на силна и суверенна страна”, обясни Путин. 

“САЩ заговориха за своята изключителност, унижавайки не само целия свят, но и своите сателити, но ние сме друга страна. Русия има друг характер, ние никога няма да се откажем от любовта към родината, към традиционните ценности…”, каза още президентът на Русия. 

Той се обърна към руските военнослужещи и допълни: “Вие се сражавате за родината и за това да няма място за нацистите… Гибелта на всеки наш войник е мъка за всеки и невъзвратима загуба за близките. Ще направим всичко, за да помогнем на тези семейства, особена подкрепа ще дадем на децата на загиналите, днес е подписн президентският указ.”

Вижте още:  Расте броят на свидетелствата за пълна, а не частична мобилизация в Русия (ВИДЕО и СНИМКИ)

Путин пожела пожела скорошно оздравяване на ранените и благодари на лекарите и медицински сестри.

“Сега вие се сражаване за това, за което се сражаваха нашите деди”, каза още Владимир Путин.

Руснаци за Деня на победата: Не мога да празнувам победата над фашизма, когато фашизмът победи

гръцки преводач Добрич

Източник: