агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Разкриха защо Зума не е играл срещу Лестър

Мениджърът на Уест Хам – Дейвид Мойс обясни защо Курт Зума в последния момент е отпаднал от титулярния състав за гостуването на Лестър, завършило при равенство 2:2. Французинът си навлече много неприятности след публикувано видео, на което се вижда как тормози домашната си котка, но Мойс реши да продължи да разчита на него. Срещу Лестър той трябваше да започне от първата минута, но изобщо не се появи в игра.

seo-blog7
Gulliver/GettyImages

“На Зума му стана лошо преди мача, но искаше да играе. Още през нощта не се е чувствал добре. Той стоеше по-далеч от останалите футболисти, а когато стъпи на терена, осъзна, че няма да може да ни помогне. Има стомашни проблеми. Затова казахме на Диоп да се подготви”, разясни мениджърът.

“Надявам се, че поне малко сме променили начина, по който хората възприемат Уест Хем. Разполагаме с интересен и млад отбор, който иска да върви нагоре. Целта ни е да ставаме все по-добри и да се конкурираме с най-силните”, каза още Мойс.

Източник:

Вижте още:  Доха – градът, в който на всяка крачка може нещо да те впечатли