агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Синът на Деси Радева се прибра завинаги от САЩ! Страхил Свиленски ще пробва спортна кариера в Европа

Десислава Радева е сред майките, които дочакват децата им да се върнат от чужбина, след като направят състояние. Страхил Свиленски, чийто баща е депутатът от БСП Георги Свиленски и пръв съпруг на президентшата, вече не присъства в списъка с треньори на женския волейболен тим на университета „Маунт Мърси” в щата Айова в САЩ.

seo-blog7

 

Наследникът завърши бакалавър „Човешки ресурси” в същия ВУЗ, но през цялото време на обучението си там играеше и в мъжкия волейболен отбор и бе един от най-изявените спортисти на учебното заведение. Отрочето на първата дама бе удостоено с награда „Спортист на годината”, а след дипломирането си бе назначен като асистент-треньор на женския волейболен отбор. Заплатата му възлизаше на 56 хил. лева годишно.

 

От 2022 г. обаче Свиленски вече не заема тази длъжност и не се води на адрес в Америка. Още докато бе студент, пред вестника на университета той споделя, че бъдещите му планове не са свързани със САЩ, макар животът там да му е харесал. Предпочитал да се върне в Европа и да продължи кариерата си на спортист в европейски волейболен тим. Към момента обаче той не е допълнил в професионалната си биография дали мечтата му се е реализирала, или e решил да си почине.

 

Преди да замине да учи в Щатите, синът на Радева завършил Испанската гимназия в София. Започнал да играе волейбол в осми клас и е бил част от екипа на „Левски”. След развода на родителите му е бил отглеждан основно от Десислава и нейната майка Желяза и е живял заедно с тях.

Вижте още:  Петра, изпълнителката на „Хищна хиена“: В песента за Лена има просташки текстове, които ме подразниха!

 

гръцки преводач Добрич

Деси го нарича галено „Съни” и, преди да стане първа дама, не е пропускала да се похвали с гордост за успехите му в своя фейсбук профил. Сега пази мълчание пo темата. С баща си Георги 25-годишният Страхил също е в добри отношения и социалистът му помагаше финансово за учението в Америка, пише „Минаха години“.

Източник: