агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

След 11 години брак: Венета Харизанова се разведе, но остана да живее с бившия си

Пенсионираната манекенка Венета Харизанова е сложила край на брачния си живот, пише „Телеграф“. Хубавицата обаче останала да живее в семейния дом, но само защото до момента нямала собствено жилище, в което се изнесе.

Венета се омъжи за съпруга си Емил Маринов преди 11 години, след като двамата имаха дълга романтична връзка. Проблемите започнаха след сватбата. Венета непрекъснато се оплаквала от здравословни и професионални проблеми и това попречило на отношенията им. Освен това името й било забъркано няколко пъти в паралелни отношения с други мъже. Всичко това с годините натежало. На няколко пъти съпругът на Харизанова поставял  документите за развод на масата, но красавицата и не искал да чуе.

Двамата на практика са разделени от години. Не делят един и същ етаж в семейната къща и дори не влизат през един и същи вход. Харизанова обитавала първия етаж от дома, а Емил сутерена. Според запознати  той има нова приятелка, която често посещавала дома им. Познати на двойката твърдят, че Венета и мъжът й отдавна не са съпруг и съпруга в истинския смисъл на думата, а просто съквартиранти. Приятели на съпруга на манекенката дори се чудят за какво им е било да сключват брак изобщо.

Източник:

Вижте още:  Рапърът Енчев: Егати държавата! Глобяват ме 1000 лева, защото синът ми помага в ресторанта